Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Xbox hesabımdan Ea bağlantısı nasıl kaldırılır?

Ea beni gereksiz yere banladığı ve açmayacaklarını söylediği için xboxta pek çok oyunu oynayamıyorum xbox hesabımdan nasıl ea bağlantımı kaldırabilirim bansız bir hesap ile tekrar bağlantı kurcam
  2. Balık Semo

Rdr2 İçin yapabileceğim en iyi grafik ayarları nedir?

Fps çok önemli değil zaten vsync açıp oynuyorum ses azalsın diye oyunda yapabileceğim en iyi grafik ayarları nedir ? 4070ti/7500f
  3. Balık Semo

Rdr2 Online çok bug var

Rdr2 Online baya baglı at almak için mağazaya gidiyorum oyun donuyor göreve çıkıyorum oyun kapanıyor atı koşturuyorum oyundan atıyor usta bu böyle olmaz tam eğleniyoruz tak alt f4 atar gibi oyun kapanıyor bide şu oyunda bira niye 50 dolar abi 50 dolara biramı olur :ROFLMAO:
  4. Balık Semo

Extreme ayarlarda 20gb ram kullanımı?

Metro exodus extreme ayarlarda dlss rtx vsync açık 20gb ram 7gb vram kullanıyor normalmi normali nedir?
  5. Balık Semo

Metro exodus nasıl bir oyun?

Epic indirimlerinde iyi fiyatı görünce aldım hemen nasıl bir oyun önerir misiniz? hikayesi mekanikleri güzelmi?
  6. Balık Semo

Tlou part 1 fiyatına cyberpunk ultimate almak ne kadar mantıklı?

Hikayeli oyunlara bayılıyorum ama oyunun tek fiyatına dlc ile cyberpunk alabiliyorum hangisi daha mantıklı fiyat olarak tlou 490 cyberpunk 470.
  7. Balık Semo

Msi Afterburner bütün fpsleri göstermiyor

Test videolarında D3D11 Yerine bir çok farklı fps oluyor onun ayarı nedir? Örnekteki gibi
  8. Balık Semo

Pc de playstation 4 kolu kullanılırmı?

Bazı oyunları konsol kolu ile oynamak çok keyifli eskiden kalma 2 kolum var bunları pcye bağlasam çalışırmı yoksa başka yöntemlermi var ?
  9. Balık Semo

Öneri Xbox Gamepass Güzel Oyun Önerisi?

Bugün detroit become human bitirdim yeni bir oyun oynamayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
  10. Balık Semo

Öneri Ea ve berbat destek ekibi

Ea ile ban yediğiniz zaman hesabınızdan %50 umut kesebilirsiniz bu konuda çok başarısız bir firma kendileri. Ban Yediğime dahil görsel. 13.39 Destek ekibine mail atıyorum. Geri Dönüşleri Harika Hizmet Kısaca banımı açmayacaklarını ve gönderdiğim yazıda güzelce anlatmama rağmen çok...
  11. Balık Semo

Sistemi televizyona bağlamak 2k/4k oynamak

Kendi sistemim full hd olduğu için belirli bir süre 2k ve 4k göremem gibi sistemi televizyona bağlasam aşırı bir fark olurmu 2k olayını merak ediyorum. Ekran kartım 4070ti 12gb İşlemci 7500f
  12. Balık Semo

Detroit Become Human işlemciye ne kadar yük bindirir?

7500f kullanıyorum hava soğutucu geldiği zaman değişim yapacağım ama stok fan olduğu için 80 nin altını göremem sanırım.
  13. Balık Semo

Epic Games 18 oyun için 70 tl veriyor toplu almak mantıksızmı?

Tek tek alınca daha çok veriyor sanki toplu olunca daha az veriyor gibi sadece rdr için 30tl geri veriyor diye biliyorum.
  14. Balık Semo

Epic Sepetime ne ekleyebilirim

Hazır indirim varken dikkatimi çeken 1-2 oyunu alayım dedim daha ekleyebilirim ucuz oyunlardan?
  15. Balık Semo

Ea nedensiz banını açmıyoruz diyor

İlginç bir firma ya adamlara güzelce bir şey yapmadığımı gereksiz yere ban attıklarını söyledim adamlar hayır açmıyoruz dediler üstüne neden banlandığımıda bilmiyorum çok ilginç neyseki online oynamıyorum.
  16. Balık Semo

Cities: Skylines 2 Görüşleriniz?

Oyunu uzun bir süre oynadım ve kişisel olarak pek kötü bulmadım. Ancak, oyunun daha iyi bir seviyeye gelebilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özellikle, FPS sorunları gibi teknik meselelerin yamalarla azaldığını görmek olumlu bir gelişme.
  17. Balık Semo

Ea beni banlandı nedensiz?

Xbox gamepassten bf1 ve spore yükledim açtım oynuyorum ama online geçmiyor aç kapa yapayım dedim hesabınız banlandı dedi mail atmışlar satış sözleşmesine aykırı diye oyunlarmı kalktı acaba.
  18. Balık Semo

Battlefield 1 hala oynanıyormu?

Bf1 hala oyuncuya sahipmi steam charta var gözüküyor ama girip bakmadığım için bilemiyorum
  19. Balık Semo

Starfield Yüklemeye değermi?

Starfield steam sayfasında çok kötü yorum gördüm yüklemeye değermi 125gb sonuçta saatlerce beklemem gerek oyunu önerir misiniz? ?
  20. Balık Semo

Xbox Gamepass aboneliğim kitlenmiş geri ödeme yapamıyorum acil yardım

Sistemim tamirden geldi dosyaları aktardım hesaplara girdim o sürede bitmiş çoktan geri ödeme yapamıyorum yenisini almak istiyorum kabul etmiyor yönlendirdiği sayfalarda gözükmüyor ki ödeyim ne yapabilirim?
Geri