Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Age of history çok kısa

Beyler bu oyun direk bitti 3-4 saat anca sürdü? Direk 1b oldum
  2. Göktürk ArdaHan

Yardım Minecraft değişen ismi.geri alma

Beyler mc de ismi değiştim ama sunucuya girdiğimde eski ismim olmadığından yeni ismim ile yeni bir hesap açmamı istiyor yani herşeyim gidiyor mc de isim değiştirmek için 1 ay bekle diyor bunu nası çözerim 1 ay çok uzun süre sunucuda herkes uzaya çıkarda ben yer altından dahi çıkamam eski ismi...
  3. Göktürk ArdaHan

Öneri Far cry 5-6 alınır mı?

Far cry 5 ve 6 için ,3'ün süslenmiş hali diyorlar sizce almaya değer mi yoksa 3 mü alayım 5-100tl 6-200tl
  4. Göktürk ArdaHan

Öneri Steam Sepetim Nasıl?

Sepetim nasıl doom aternal var ama şu aternal'ın devamı diye bilinen Modpack eklentisiymiş gibi olan Oyun Almaya Değer'mi Sizce? Ancıent gods Birde bu alttaki doom 2016 olanı aternal var
  5. Göktürk ArdaHan

Öneri Steam 10 dolar Oyun Önerisi?

Steam'de mound and blade 2 bannerlord'a 10 dolar vermek baya koyuyor çünki online değil kale kurupta açık dünyada bulunmak o fiyata fps oyunu bildiğiniz güzel var mı? Birde strateji oyunu olarak aynı lords mobile givi kale kurup geliştirmeli ordulu klanlı online olan p2w olmayan oyun öneriniz...
  6. Göktürk ArdaHan

Öneri Bilgisayar Üzeri Strateji Oyunu Öneri Verir Misiniz?

Lords mobile gibi tek kale olan ama online gerçek zamanlı olan para babalarının olmadığı adam akıllı bir strateji oyunu var mı? Kaleli ordulu içtimalı falan 2-3D Fark Etmez Mound And Blade Çok Zaman İsteyen Karmaşık Bir Oyun Gibi Geldi İade Edicem Ona Göre
  7. Göktürk ArdaHan

Öneri Doom Eternal Alınır Mı?

6 dolar fiyatı var sizce alınır mı? Mound and blade 2 bannerlord ile alıcam toplam 17 dolar tutuyor
  8. Göktürk ArdaHan

Öneri Steam sepetim nasıl?

Doom aternal ve mound and blade 2 bannerlord almayı planlıyom 17 dolar sizce nasıl? Bir arkadaşım.var aile paylaşımlı hesaplar var elinde almana gerek yok hikaye tarzı oyunları ben sana hesap veririm oynar bırakırsın diyor ama sizce nasıl yapayım? Steam hesabım tehlikeye girer mi böyle başka...
  9. Göktürk ArdaHan

Öneri Mound and blade Bannerlord delux vs normal hangisi?

Bu ikisinden hangisini alayım?
  10. Göktürk ArdaHan

Öneri Mound and blade 2 Bannerlord nası oynanıyor

biraz zaman gerektiren karmaşık bir oyun gibi geldi bana sinir stress sahibi yapmaz dimi? Bide günde 1-2 saat yeterlimidir?
  11. Göktürk ArdaHan

Öneri Steam terra tech world cracklenir mi?

Terra tech world cracklenir mi? 350 tl gibi bir fiyatı.var çünki ona göre oyunu ya crack indireceğim yada alacağım çünki şu zamana kadar scrap mechanic-terra tech-slime rancher-slime rancher2-mars survival-astroneer gibi birçok bu tarz oyun oynadım ve sevdiğim bir seri bu yüzden almak istiyorum...
  12. Göktürk ArdaHan

Öneri Steam Yaz İndirimleri Başladı Seçtiğim İki Oyun Alınır Mı?

Supermarket somilator ve mound and blade 2 bannerlord şunu söylüyeyim benle.oynayacak arkadaşım yok öyle tek oynayan birisiyim ve çalışan biriyim sizce alınır mı? 14 dolara denk geliyor msı a750gl var onun incelemeyi çekicem işte belki 20 dolar banada çıkar
Top Bottom