Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Yardım Rdr 2 mod çalışmıyor aktif olmuyor

Beyler nexus mod sitesinden indiriyom modları vortek programı ile oyunun konumumu belirledim falan modu atıyorum ama aktif olmuyor fakat oyunun içindeki mods dosyasında gözüküyor?
  2. GökTürkHan

Öneri RDR 2 için Mod Öneri

Beyler epic games de indirimdeydi 350tl ye falan denk geldi geri ödemeler ile nays+ epic %20 Cash İle Şimdi İndiricem Bana Oyunun Mekanikleri Olur Grafikleri Detayları Olur Bunları İyice İleştiren Modlar Önerir Misiniz. Oyuna Eğlencede Katsın Sistem 7800x3D+rx7900xt 2k'da oynuyacam
  3. GökTürkHan

Öneri Space engineer alınır mı

sizce alınır mı? Sarar mı? Tech oyunları ve hu tür çoğu oyunları oynadım başlangıçta malzeme tanımada zorlanırım sadece cok oyunculu pvp'yi severim
  4. GökTürkHan

Öneri EA Battlefield Sunucu Rezaleti

Sırf Para İçin Kozu Normal Kullanıcılara Verdi Parayı Basıp Sunucu Açan İlah Oluyor Oyunun Canını Okuyor O Kadar Para Veriyoruz Alıyoruz Oyunda Bir Sunucuya Bi Giriyoruz Ve Sonuç Adminin Canı Sıkılmış Banlıyor Adamı Öldürüyom Banlıyor Tanka Biniyom Banlıyor Tankı Patlatıyom Banlıyor Silah...
  5. GökTürkHan

Öneri Titanfall 2 neden devam ettirilmiyor

Titanfall 2 gibi kendine özgü oynanış ve ilerleyişle dolu olan akıcı olan ve dönemine göre dahi harika oturaklı bir oyunun neden hayla arkasında durulmuyor tamam zamanında ddos saldırıları oldu bütçeleri iyice aşşa çekildi kurtaramadılar falan ama apex legend gibi bir oyunun arkasında durmak...
  6. GökTürkHan

Öneri Minecraft Yeni Modpack Üzeri Kurduğum Mekan Nasıl?

Beyler Yeni Bir Orta Çağ Modu Kuruyorum Ve Suan 1 hafta oldu denedim oyunda öyle çökmeler vs olmuyor ve baya sağlam bir modpaketi oluyor yakında sizlere sunucam buda kurmuş olduğum mekan nasıl?
  7. GökTürkHan

Öneri Battlefield 6 için bu rakamlar değer mi?

Beyler 70 dolar az değil sizce değer mi yoksa indirim mi beklenmeli battlefield serisi hep sağlam indirime giriyor
  8. GökTürkHan

Öneri Minecraft Kıyamet Sonrası Modpack Yaptım [güncel]

Dostlar Minecraft 1.20.1 Forge Sürümü İçin Modpacks Yaptım Cidden Güzel Oldu RPG Olarak World Gen Olarak Çeşitlilik Olarak Atmosfer Ve Korku Olarak Güzel Bir Modpacks Oldu İndirmeyi Buradan Yapabilirsiniz. ‼️Unutmayın Optifine Ve Modların Uyumlu Çalışabilmesi İçin Forge Sürümü 47.2.18...
  9. GökTürkHan

Öneri Steam yaz tatili oyun önerisi?

Ne alsam bilemiyorum Battlefield tarzı açık alan çok oyunculu savaş oyunlarını Scrap mechanic terra tech mars survival tarzı açık dünya farming ve hayatta kalma tarzı oyunları oynadım Dying light 1&2 yi oynadım bu tür açık dünya korkulu hayatta kalma oyunlarını oynadım Red dead radamption 2...
  10. GökTürkHan

Yardım Squad alınır mı? (Steam 7.50usd)

Sizce alınır mı yoksa yeni battlefield oyununumu bekleyim
  11. GökTürkHan

Yardım Minecraft afk cilent kiralama site öneri

Güvenilir ve uyguna bildiğiniz bir site var mı Veya aklımda bir sanal sistem kiralayıp içinde sanal sunucular ile afk silent oluşturasım var nasıl olur?
  12. GökTürkHan

Yardım Minecraft server çok oyunculu olmuyor

Beyler hamachi veya play.gg ile denedim sunucuyu online olarak açamıyorum ben hariç kimse giremiyor forge denedim server.jsr denedim yine olmadı 1.21.1 yardım lazım acil
  13. GökTürkHan

Yardım Minecraft uyguna server önerisi

Kiralasammı daha iyi olur alsam'mı bilemiyorum totalde 3 kişi olucaz ama çanta modu ağaçları en alttan kırma modu ekleyeceğim sadece bunları ekleyip lagsız bir şekilde oynayabileceğim uyguna sunucu kiralatan veya veren güvenilir bir site arıyorum https://keyubu.com/minecraft-sunucu-kirala/...
  14. GökTürkHan

Yardım Minecraft server kiralama kurma

Kiralara bakıyomda fiyatlar biraz uçuk gibi bildiğiniz uyguna sağlam sv veren site var mı bide server için bi sistem kursam 3600+6500xt li 16gb veya 32gb ramli sunucuyu kendim açabilir miyim? Admin panelini falan nasıl hallederim
  15. GökTürkHan

Öneri Eli yüzü düzgün Minecraft Sunucusu arıyorum

Minecraft düzgün bir sunucu arıyorum sp ve farm sistemi düzgün kural ve modları adam akıllı olan notamc oynuyorduk anladıkki zaman kaybı şimdi sunucu arıyoruz
  16. GökTürkHan

Minecraft pvp nasıl geliştiririm (güncel)

1.16 üstü pvp'yi nasıl.geliştirebilirim.haliyle 6 ay önce oynadım en son ondanda 1.5-2 sene önce oynadım ama eski lvp'm yok bf1 lerde aktığımdan mc unuttum baya mc pvp'mi nasıl geliştirebilirim nerede hangi sunucuda geliştirebilirim var mı öyle biryer
  17. GökTürkHan

Age of history çok kısa

Beyler bu oyun direk bitti 3-4 saat anca sürdü? Direk 1b oldum
  18. GökTürkHan

Yardım Minecraft değişen ismi.geri alma

Beyler mc de ismi değiştim ama sunucuya girdiğimde eski ismim olmadığından yeni ismim ile yeni bir hesap açmamı istiyor yani herşeyim gidiyor mc de isim değiştirmek için 1 ay bekle diyor bunu nası çözerim 1 ay çok uzun süre sunucuda herkes uzaya çıkarda ben yer altından dahi çıkamam eski ismi...
  19. GökTürkHan

Öneri Far cry 5-6 alınır mı?

Far cry 5 ve 6 için ,3'ün süslenmiş hali diyorlar sizce almaya değer mi yoksa 3 mü alayım 5-100tl 6-200tl
  20. GökTürkHan

Öneri Steam Sepetim Nasıl?

Sepetim nasıl doom aternal var ama şu aternal'ın devamı diye bilinen Modpack eklentisiymiş gibi olan Oyun Almaya Değer'mi Sizce? Ancıent gods Birde bu alttaki doom 2016 olanı aternal var
Geri