Arama sonuçları: *

1. C

Assetto Corsa Trafik Modu Aı ve araç nasıl eklenir

Arkadaşlar ben Assetto Corsa'ya trafik modunu kurdum. Contant Manager üzerinden ama yapay zekası çok değişik sürekli kaza yapıyorlar bir anda önüme atlıyorlar bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir de oyuna nasıl istediğim arabaları ekleyebilirim? Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok iyi olur.
  2. C

Company Of Hereos 3 EN uyugun nereden satın alabilirim

arkadaşlar coh 3 satın almak istiyorum ama çok pahalı bildiğiniz uygun biyer varmı steam key falan bide steamın gerçek zamanlı strateji festivalınde indirime girer mi
  3. C

Company of hereos 3 nereden satın alabilirim

Arkadaşlar selamlar Company of hereos 3 satın almak istiyorum ama çok pahalı gereksiz bir şekilde bende tafsiye ediceğiniz bir site var mı Steam key ya da Steam gibi satın alacağım oyunun kendi sitesi teşekkürler.
  4. C

Age of empires 4 Yeni gelecek uluslar?

Arkadaşlar selamlar sizce önümüzdeki sezon yani 9.sezon hangi uluslar gelecek tahmini olan yada haberi olan varmı Benim aklımda şuan memlükler var bide osmanlı'nın varyantı ulus hangisi gelir
  5. C

Hoi4 İngilizlere çıkartma nasıl Atılır

Arkadaşlar Almanya ile oynuyorum 1941 den berri çıkartma atmaya çalışıyorum yıl olmuş 1944 hayla başaramadım hava üstünlüğü sürekli bende deniz üstünlüğü İngiliz kanalı çoğu zaman bana geçiyor ingilterenin doğusunda bikere denedim başaramadım bidaha çıkartma atamadım deniz üstünlüğü bende...
  6. C

Hoi4 Almanya Tavsiyeler Yardım

Arkadaşlar HOI4 30 saatim var ama hâlâ bir türlü çözemedim oyunu Avusturya, cekya, Hollanda ve Belçika hallediyorum ama şu Fransa'yı bir türlü halledemiyorum 1938'e kadar sivil sonra ful military fabrika basıyorum ama yenemiyorum hepsi etrafımda bana karşı birleşiyor.
  7. C

eTail Güvenilir mi HOİ4

Arkadaşlar eTailden HOİ4 alacam 240tl SİTE güvenilir mi key mi veriyorlar yoksa Hesap mı
  8. C

Hearts Of İron 4 240TL Alınır mı?

ARKADAŞLAR HOİ4 eTail 240tl alınır mı yoksa steam Yaz indirimini mi bekliyeyim Bide eTail güvenilir mi?
  9. C

Manor lords Köşk Nasıl İnşa edilir

Arkadaşlar manor lords a başladım bayağı nüfüz yaptım ve iki bölgeyi aldım ama burada yerleşim kuramıyorum köşk inşa edemiyorum küçük koy gereksinimi gerekiyor ama ben büyük kasabayım neden inşa edemiyorum?
  10. C

Age of Empires 3 Tavsiyeler !

Arkadaşlar aoe 3 difiniteve oynuyorum ilk oynadığım zamanlarda ağırlıklı olarak japon oynuyodum ama sürekli yeniliyodum herşeyi denedim ama yeniliyodum ilk 5-10dk iyi gidiyom sonra skorda 2-3 katıma çıkıyorlar Şimdide osmanlı ile oynuyorum yine yeniliyom sıkıntıyı neyde yaptığım anlamadım yardım...
  11. C

Pubg mobile pc nasıl indirilir

Merhaba arkadaşlar pubg mobile pc indirmek istiyorum aklımda gameloop var güvenilir mi? ve hangi siteden indirmem gerekiyor apk olmasın !
Geri