Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Spiderman Vs Cyberpunk

Beyler selam epic games indirimleri başladı şimdi çok arada kaldım Spiderman almak istiyorum ancak Türkçe destek olmadığı için biraz ön yargıliyim o yüzden cyberpunkda alabilirim sizce hangisi alınır?
  2. Arda Fisher

Marvel Rivals Drop Sorunu

Beyler selam bu zamana kadar sistemim ile tüm oyunları ultra ayarlarda dlss olmadan oynadım hiçbirinde kasma veya drop olmadı aynı şekilde marvel rivals girdim ilk başta gayet güzelken 2. Round gibi savaşlarda fps 2/3 e düşüyor baya drop yiyorum bende ultradan yükseğe çektim drop sorunu çözüldü...
  3. Arda Fisher

The Last Of Us Part 1 Epic Gameste Türkçemi?

Beyler oynun fragmanı steamde Türkçe dublajlı ancak epicte öyle değil oyunu epicten indirdiğim zaman Türkçe dublaj olur demi? Yoksa ille Steamdenmi almam lazım
  4. Arda Fisher

Elden Ring Alınır mı??

Beyler normalde oyunlara çok para vermem elden ringde 40 dolar hayatım fps oyunları ve fifayla geçti ama artık level atlamak istiyorum god of war bitti Ragnarok çıkınca onuda oynayacağım ancak arkadaşım elden ring önerdi zaten dünyanın en iyisiymis oyunda Türkçe desteği yok oyunda gelişirken...
  5. Arda Fisher

Fifa 24 ten anlayan varmı

Ya beyler kadrom böyle çok arada kaldım 85k coin biriktirdim ya stoper olarak fuyth yerine puyol alasim var yada kalecimi değiştiresim var sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz.
  6. Arda Fisher

Beyler Bizdemi Oyun Yapsak

Gençler biraz youtube ile falan ilgilenen biriyseniz bu lacey games adlı siteyi biliyorsunuzdur bu sitenin bir gerçekliği henüz yok ama videolar sayesinde bu kadar basit yapılan bir oyun bile şuan milyonlar izleniyor ve oynanıyor steamda ilk oyunu çıktı ücretsiz oynayabilirsiniz ben oynadım kısa...
  7. Arda Fisher

2 Kişilik Güzel Oyun önerir misiniz??

Beyler bütçe 5/6 dolar ikimizde korku oyunlarını seviyoruz böyle güzel bi savaş oyunu yada hikayeli oyunada hayır demeyiz gurmelerin önerdiği oyun varmıdır?
Top Bottom