Arama sonuçları: *

1. M

FC26'yı VPN ile daha uyguna almak

Arkadaşlar bu durum hala geçerli hesap ayarlarınızdan bölgeyi Ukrayna yapın, kart eklerden de bölgesini Ukrayna olarak seçebilirsin daha sonrasından EA App üzerinden satın alabilirsiniz. Standart sürüm 1.7'e, Ultimate sürüm ise 2.3'e alabilirsiniz.
  2. M

Yardım Hikayeli&fps türünden oyun tavsiyesi

Arkadaşlar bana hikayeli ya da FPS türünden oyun önerir misiniz? Son zamanlarda artık oyunlar eğlendirmemeye başladı. Mevcutta CS2, BF2042, FC 25 tarzında oyunlar oynuyorum ve bu tarz oyunlarda eğlenebiliyorum mesela Last of Us part1 de gayet eğlenerek oynadım. Şimdi indirimde Marvel's...
  3. M

Yardım EA FC 24 1080p de görüntüsü normal mi?

Arkadaşlar her şey ultra da fakat oyun 1080p de böyle gözüküyor normal mi? Bence bir anormallik var.
  4. M

Yardım Steam'in serverları mı çöktü?

Arkadaşlar steam mi çöktü? Bağlantı yok diyor ve hesap ayrıtıları kısmına tıkladığımda "Steam sunucuları ile bağlantı kurulurken bir hata meydana geldi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." diyor.
  5. M

Yardım EA FC 24 1080P'de Garip Gözüküyor

Arkadaşlar bu gariplik sadece maç esnasında ve gol tekrarının bir sahnesinde var, ara sahnelerde ve gol sevinçleri vs gayet net. Dediğim gariplik ise yani bir keskinlik gibi ayrıca oyuncuların yüzleri net değil pixel pixel, gol tekrarında ise garip bir motion blur var bu muhabbet monitörün 1080p...
  6. M

Yardım NFS Unbound bozuk görüntü

Arkadaşlar düne kadar bir şey yoktu dün olmaya başladı nfs unbound da arabanın bir bölümü bulanıkken diğer bölümleri net (mouse çevirdiğim kısımlar bulanık) Resimdeki gibi sağ ön far bulanık
Geri