Arama sonuçları: *

1. B

CS2 Premier Boost ?

Arkadaşlar madalyalarım hep mavi kırmızı bir madalyam olsun istiyorum 4. sezon için, Güvenilir şekilde hesap bilgilerimi vermeden Lobby Boosting şeklinde hile kullanmayan , İyi oynayan yüksek elolu oyuncular ile maça gireceğim bunun için güvenilir bir site veya birisi varmı maç başı kaç tl...
  2. B

CS2 Budapeste kapsülleri ne zaman indirime girer ?

Beyler , Valve genelde majör turnuvalardan sonra, o turnuvaya ait sticker kapsüllerini %75 indirime sokuyordu. Ancak Budapeşte Major 2025 biteli uzun zaman olmasına rağmen henüz bu kapsüller için indirim gelmedi. 12 Ocak 2026’da Blast Bounty Season 1 turnuvası var. Blast Bounty Season 1...
  3. B

Yardım Cs2 Pickemlerden anlayan var mı ?

İlk kez diamond madalya almaya çalışıyorum ama mantığını anlamadım, benim pickem sonucu bu ne oluyor şimdi bu halen hakkım devam ediyor mu çevremde anlayan pek birsii yok ondan size sordum o alttaki 2 kırmızı ne oluyor ?
  4. B

Hile Satışı Yapan Youtuberların Kanalını kapatmak

Alttaki linkteki ( küfür yasak olmazsa çok fena söveceğim kendimi zor tutuyorum) kanalını nasıl kapatabiliriz yemin ederim sanki para kazanmışımda biri gelip elimden almış gibi hissediyorum hilecelere aşır kıl oluyorum sokakta görsem bıcaklamazsam adam değilim hatta para ile aranızda kanal...
  5. B

CS2 STICKER PİYASASINDAN ANLAYAN VARMI ?

Arkadaşlar yaklaşık 150 dolar civarı bir para harcamıştım stickerlar için alttaki resimdeki gibi güzel sticklerlar var acelem yok 2-3 ay sonrada gitse olur fiyatları ortalamanın iki katına hatta bazılarını daha fazla fiyata koydum neden derseniz kapsül indirimleri biteli 15 gün olmadı çok iyi...
Geri