Arama sonuçları: *

1. zPastwL

🔥Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun🔥

İlk haftadan Hogwarts Legacy ile günü açtık 2000 liralık oyunu ücretsiz veriyorlar. 320 liraya steamden almıştım 1 ay önce hala oynayamadım demek ki bu bir başlangıç için işaret.
  2. zPastwL

Epic Games Fortnite ''Sunucu Çevrimdışı'' hatası

Dostlar selamlar uzun zamandır böyle bir sorun yaşıyorum. Kafasına göre sunucu çevrimdışı hatası alıyordum şu sıralar hiç normal olmuyor ya masaüstünde ki ikondan ya da arkadaşım davet ederse girebiliyordum launcher üzerinden giremiyorum. Nasıl çözebilirim ?
  3. zPastwL

Tarif edemediğim hissi yaşatacak oyun önerileri

Dostlar AC/DC çok tarzım değil fakat Highway to hell gibi şarkıları dinleyip amerikan arabalarıyla gezeceğim ve şarkıyı dinleyip bir yandan manzara eşliğinde kafa sallaya sallaya sürebileceğim oyun önerisi arıyorum ücretliyse şuan için 200 lira eğer oyun güzelse karta para atıp 400 veya 500 -...
  4. zPastwL

Roblox Hesap Bölgesini Değiştirme

Dostlar kardeşim kendisi üstün geri zekalıdır vietnam yapmış oyunu nedeni türkiyeden girilmiyormuş bir şey olmuş hesaba sadece roblox vng ile girebiliyor oda roblox avrupa amerika afrika gibi ülkeler yerine düz roblox ve vietnam var sadece bizim akıllıda onu yüklemiş girebilmek için nasıl türkiye...
  5. zPastwL

Seafarer: The Ship Sim Çıktı iade etmeli miyim ?

Selamlar bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere 7 ekim günü Seafarer: The Ship Sim steamde çıktı %20 indirimle beraber 10 dolara geliyordu az önce satın aldım ve 30 dakika oynama fırsatım oldu 3060ti r5 5500 32gb ram sistemim ile epic ayarlarda 1080p açık sularda 20fps civarı limanda low ayarlarda...
  6. zPastwL

Agamla oynayacak oyun önerileri

Dostlar öncelikle satisfactory heveslendik ama crack yükledik ve beynimizin yetmeyeceğini öğrendik ve sildik onun harici uzun zamandır düzgün oyun oynayamıyoruz the planet crafter oynuyorduk 200 saatimiz var oyun bitti artık fazla hızlı gelişiyoruz ve güncelleme gelmiyor sarmıyor bayadır...
  7. zPastwL

Microsoft Flight Simulator A320 Tekerlek dönmüyor

Selamlar dostlar önceden stok gelen ücretsiz olan a320 neoyu kullanıyordum ondada nadiren olan taxi yaparken tekerlek yarım dönüyor gibi uçak gemi gibi geniş dönüyordu hatta şimdi modlu izmir adnan menderes havalimanına 16l den iniş yaptım zar zor taxi yolunu tutturamadan gittim gate 33 e...
  8. zPastwL

Pes 2021 kamera açısı sıfırlama

dostlar pes 2021 yükledim yarın yeni kol gelecek kardeşimle oynarız dedim şuan f310 ile bir el vereyim dedim kamera açısını oyuncu yapmış bunun varsayılanı hangisi ayarı hangisi bilmiyorum durduk yere felaket sinirlendim siz cevabı yazarken ben kardeşimi dövmeye gidiyorum
  9. zPastwL

Yardım Bannerlord hata yardımı

, Selamlar arkadaşım bu hataları alıyor çözümü bilen varsa yardımcı olabilr mi
  10. zPastwL

Microsoft Flight Simulator 2020 Multiplayer hakkında

Selamlar oyunda çok profesyonel sayılmam f310 kolla oynuyorum oyun seçeneklerinden live air traffic ve live players açık ama başlatmadan önce mape bakarken durduk yere insanlar siliniyor veya dolu havalimanlarında bile insanlar yok veya geçenlerde ksfo san francisco intl havalimanında taxi...
  11. zPastwL

Steam Spiderman 2 ne kadar indirime girer

Selam cs seçkinden skin çıktı 22 dolarlık glockingbird çıkardım sattım hesapta 25.32 dolar var spiderman 2 almak istiyorum %60 lık bir indirime girmesi gerekiyor ne zaman ve %60 indirime girer mi
  12. zPastwL

Steam cüzdanımda ki parayı farklı hesaba aktarma

Selamlar 10 tane rüyalar kabuslar alıp diğer hesaba takas atıp diğer hesaptan satıp seçkin almak istiyorum ama 3 hafta sürecek 1 hafta benim hesapta takas banı açılacak 1-2 haftada diğer hesabın takas banı açacak uzun sürecek seçkin hediyeside atamıyorum nasıl yaparım 1744996337 ve evet başlık...
  13. zPastwL

Minecraft ve The Planet Crafter tarzı oyun önerisi

Selam arkadaşımla minecraft ve the planet crafter oyunlarını uzun zamanlı oynayabiliyoruz ama uzun süre oynayıncada sarmamaya başlıyor bu tarz mümkünse ücretsiz veya crack yolla önerebileceğiniz online 2 kişilik oyun öneriniz varmı
  14. zPastwL

Satisfactory Online Fix nasıl atılır

Selamlar malum 15 dolar oyun bizde arkadaşımla crackli indirdik başlığında online yazıyordu fakat biz online fix nasıl atarız nasıl yaparız bilmiyoruz bilen birisi yardımcı olabilir mi
  15. zPastwL

Play Store Beta Donanım Sanallaştırma

böyle bir hata var nasıl halledebilirim nasıl açabilirim telefon ısınıyor patlayacak diye korkuyorum pcden oynamak istiyorum 1738026122 hallettim biostan buldum ayarı :kedi:
  16. zPastwL

Ets 2 kabin kamerası dönmüyor

selam daha öncelerdende kurduğum opentrack uygulaması sayesinde kafamı çevirdiğimde oyundada çeviriyor ve bir süre sonra rahatsız etmeye başladığı için silmiştim geçen günlerde tekrar merak edip kurdum fakat yine aynı sorun rahatsız etti ve kullanmıyorum fakat ets 2 de kabin kamerasında sağ tık...
  17. zPastwL

Yardım Age Of History 2 Hata

Hocam daha öncede konu açmıştım buraya linki bırakıyorum aynı hata tekrar devam etmekte siliyorum yüklüyorum olmuyor dosya bütünlüğü doğruluyorum olmuyor onu yaptım bunu yaptım ne yaptıysam düzelmiyor 1667. turda takıldım ve gidemiyorum tab basınca değişik şeyler oluyor o konudada videolar...
  18. zPastwL

Yardım Minecraft drop yiyorum

Selamlar 1.16.5 sürümünde towny sunucumuz var orada oynarken birden 1fps'e kadar drop yiyorum bazen 5 saniye falan sürüyor bazen 30 saniye sürüyor optifine ile oynuyorum normal vanillada böyle bir sıkıntı yoktu 1.21.3 oynarken de yoktu ama bu sunucuda oynarken böyle sıkıntı yaşıyorum client...
  19. zPastwL

Gmodda nextbotlar mor gözüküyor

Merhaba arkadaşlarla backrooms haritasında nextbotlarla oynayacaktık ben kurduğumda bende gözüküyorlar ama arkadaşlarımda mor gözüküyor çözümü nedir 1731784164 1731784172 Tam olarak böyle gözüküyorlar
  20. zPastwL

Age Of History 2 Bug var yardım

ufak bir sorunum var videoda gösterdim hiçbirşey yapamıyorum yeni save açıyorum fakat aynı hata silip yükledim aynı hata alıyorum dün böyle bir sıkıntım yoktu ve hiç mod kurmadım sadece atölyeden 1960 kurdum ondan olabilir diye sildim hala aynı hatayı alıyorum 1729438436 videoda 0:52 olarak...
Geri