Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Yardım Age Of History 2 Hata

Hocam daha öncede konu açmıştım buraya linki bırakıyorum aynı hata tekrar devam etmekte siliyorum yüklüyorum olmuyor dosya bütünlüğü doğruluyorum olmuyor onu yaptım bunu yaptım ne yaptıysam düzelmiyor 1667. turda takıldım ve gidemiyorum tab basınca değişik şeyler oluyor o konudada videolar...
  2. zPastwL

Yardım Minecraft drop yiyorum

Selamlar 1.16.5 sürümünde towny sunucumuz var orada oynarken birden 1fps'e kadar drop yiyorum bazen 5 saniye falan sürüyor bazen 30 saniye sürüyor optifine ile oynuyorum normal vanillada böyle bir sıkıntı yoktu 1.21.3 oynarken de yoktu ama bu sunucuda oynarken böyle sıkıntı yaşıyorum client...
  3. zPastwL

Gmodda nextbotlar mor gözüküyor

Merhaba arkadaşlarla backrooms haritasında nextbotlarla oynayacaktık ben kurduğumda bende gözüküyorlar ama arkadaşlarımda mor gözüküyor çözümü nedir 1731784164 1731784172 Tam olarak böyle gözüküyorlar
  4. zPastwL

Age Of History 2 Bug var yardım

ufak bir sorunum var videoda gösterdim hiçbirşey yapamıyorum yeni save açıyorum fakat aynı hata silip yükledim aynı hata alıyorum dün böyle bir sıkıntım yoktu ve hiç mod kurmadım sadece atölyeden 1960 kurdum ondan olabilir diye sildim hala aynı hatayı alıyorum 1729438436 videoda 0:52 olarak...
  5. zPastwL

Ets 2 1.53 Local modlu save

selamlar local modlu akmalık tmpde ban yedirtmeyecek daf local mod varmıdır son sürüm için local modlu olmasada kodlu olsun farketmez güzel olsun yeterli bir türlü güzel save bulamadım kendim kodlamayada pek anlamadım oraları elinizde varsa yollayabilirmisiniz
  6. zPastwL

Minecraft girince hdr sıfırlanıyor

selamlar çok öncedende konu açmışım cevap gelmemiş yine açıyorum hdr parlaklık ayarı en yüksekte en parlakta fakat minecraft veya başka oyunlara girdiğimde hdr ayarı fulldeyken ayarda hala full gözüküyor ama parlaklık kısık oluyor lenovo legion r25-30 kullanıyorum parlaklığı başka türlü arttırma...
  7. zPastwL

Bu ürün steam keymi ?

Merhabalar bunu almayı düşünüuorum keymidir yoksa hesap olarakmı geliyor veya hesap olarak alırsam trcukersmpde oynamak için en ucuz ne almam lazım https://www.humblebundle.com/store/euro-truck-simulator-2?hmb_source=search_bar
  8. zPastwL

TruckersMP Profili nasıl böyle yaparım

selamlar bende profilimi fotoğraftaki gibi yapamak istiyorum nasıl yaparım https://truckersmp.com/user/1803665
  9. zPastwL

Minecraft girince HDR kapanıyor

selam hdr parlaklık ayarı en yüksekte en parlakta fakat minecraft veya başka oyunlara girdiğimde bazıları hariç tam ekranda (pencerelide denemedim) hdr ayarlarında parlaklık full gözüküyo ama ayar gidiyor karanlık oluyo tekrar fullemem lazım oluyo alt tab atarkende sanki minecraft farklı...
  10. zPastwL

Forza 4 steam kaldırılırsa arkadaşımla oynayabilirmiyim

beyler forza 4 bende var steamden kaldırıldığında online gittiğinde hala arkadaşımla beraber sürebilirmiyiz
  11. zPastwL

Assetto corsa kamera hatası

beyler merhaba assetto corsa dpc sunucusunda oynamak için girdim fakat kamera sürekli arkayı gösteriyo nasıl düzeltirim
  12. zPastwL

Valorant Van9003 hatası yardım

yardım edebilcek varmı windows 11 kullanıyorum sistemim yeni ama böyle hata alıyorum
  13. zPastwL

Valorant VAN9003 hatası

merhaba sistemim gayet yeterli zaten imza kısmında yazıyor ve sistemin vangurad için düşüğünde düşüğü demeye çalısıyor ayıp ettin riot nasıl çözerim
  14. zPastwL

Gta V hata alıyorum nasıl çözerim

selamlar gta v rahat rahat giriyodum fakat bi hata karşıma çıkmaya başladı bilen varmı sorunu 1721326586 selamlar gta v rahat rahat giriyodum fakat bi hata karşıma çıkmaya başladı bilen varmı sorunu 1721326596 fotoğraf yüzünden yazı bölünmüş
  15. zPastwL

TruckersMP sürüm hatası

şu hatayı çözebilecek varmı betalardan herşeyle oynadım bi 1.50 denedim olmadı bi hiçbiri yaptım olmadı sıktı artık
Top Bottom