Arama sonuçları: *

1. Kemowee

THE LAST OF US 2 ÇÖKME PROBLEMİ

Herkese merhaba; The Last Of Us 2 oyununu gayet akıcı ve güzel bir şekilde oynarken pc ye reset attım ve tekrar girmemeye başladı. Yükleme ekranında siyah ekranda kalıyor ve sonra otomatik çöküyor daha sonrasında Epic Games üzerinden de hata raporu yollatıyor. İnternetten baya baktım fakat...
  2. Kemowee

THE LAST OF US 1 YAPILMASI GEREKEN AYARLAR

Arkadaşlar herkese merhaba; Kısa bir süre önce açmış olduğum hikayeli oyun tavsiyelerine istinaden listemde ilk 2 sıraya koyduğum Last Of Us P1 ve Last Of Us P2 oyunlarından Last Of Us P1'i almış ve oyuna ufaktan başlamış bulunmaktayım. YT de aşırı açıklayıcı bir video bulamadığım için sizlere...
  3. Kemowee

HİKAYELİ GÜZEL OYUN TAVSİYESİ ALINIR

Herkese merhabalar; Daha öncesinde Mafia üçlemesi, RDR 2, Spiderman serisi gibi hikayesi güzel oyunları oynamış bulunmaktayım ve yine bu oyunların hikaye kalitelerine yakın solo hikayeli oyun arayışındayım. Detroit almayı düşünüyorum ama bunun dışında önerebileceğiniz solo hikayesi güzel bir...
  4. Kemowee

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Arkadaşlar herkese merhaba; Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken...
Geri