Arama sonuçları: *

1. Nisshs

Yardım Valorantta xxxxx hatasını alıyorum

sadece valodada değil spotify-google-valorant-euro truck sim 2 gibi oyunlarda ne yapabilirim hata kodlarını atayım hepsinin aynı zaten Hatalı uygulama adı: VALORANT-Win64-Shipping.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000 Hatalı modül adı: unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000...
  2. Nisshs

Yardım Euro Truck Simulator 2 beyaz ekran yiyorum

tır veya dorse değişince kapanıyor eski saveye atıyor
  3. Nisshs

Yardım Euro Truck Simulator 2 Anti Aliasing Açamıyorum

3070-i9 13900k sistem var ancak antiyi kullanamıyorum ne yapmalıyım bu bulanıklığın gitmesi için veya tırtıkmı herneyse
  4. Nisshs

Yardım Euro Truck Simulator 2

oyunu uzun zamandır oynuyorum ancak tır satın almak istediğimde alamıyorum online çevrimiçi tır satın alma butonuna tıklıyorum donup atıyor nasıl çözebilirim
  5. Nisshs

Yardım Forza Horizon 5 daha açılmadan kapanıyor

oyunu yeni yükledim ancak gamepad gösterme ekranına gelip atıyor veya oraya bile gelmeden açtığım gibi kapanıyor ne yapabilirim
  6. Nisshs

Yardım Yeni Sistem Kurulumunda Oyun Kapanma Sorunu

ustalarım yeniden Selamün Aleyküm hayırlı cumalar güzel akşamlarınız olsun nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 4 aydır piyasada yoktum 5 ay önceki aldığım yeni sistemde bazı sorunlar yaşamıştım ve şimdi parçaları sıfır aynı markalarla değiştirdim ekran kartı işlemci birde anakart harici...
  7. Nisshs

Valorant 5425 vp yi sizce nasıl değerlendirim

kuronami bıçakmı alayım yoksa 1 adet 3550 vp lik bıçak alıp üstüne vandalmı alayım
  8. Nisshs

Yardım Steamden alışveriş yapamıyorum

the crew motorfest almak istiyorum paparamda 1709 tl var ama alamıyorum kabul etmiyor para yetersiz diyor normal sitesine girince 1687 tl diye gözüküyor napmam lazım ne kadar vermem lazım daha hocam
  9. Nisshs

The crew motorfestmi sizce yoksa need for speed unbound mu ?

sizce hangisi daha iyi
  10. Nisshs

Sizce epicmi yoksa steammi

the crew motorfest düşünüyorum 1000 tl ye epictenmi alınır yoksa steamimi bekleyeyim düşermi
  11. Nisshs

Steam - epic indirimi

sizce nfs unbound alınır mı? epicte 85 tl steamden alırsam 600 tl full paket yada bekleyip monitör standımı alsam sizce
Geri