Arama sonuçları: *

1. X

Escape the Backrooms

Escape the backroomsda biz arkadaşlarla level 5 e kadar geldik ve dün bu bölümde bırakalım yarın devam ederiz dedik şimdi ise level 5 den nasıl başlayacağız bilmiyoruz el centro modunda sadece başarımını aldığımız bölümleri bitirip çıkıyoruz fakat biz hikaye modundan level 5den devam etmek...
  2. X

Roblox player açılmıyor

arkadaşıma daha yeni goodbyedpi yaptırdım ve roblox sitesine dc sitesine falan herşeye girdi fakat roblox playere giremiyor açılmıyor
  3. X

Sizce pazarımdan neleri alayım

açıkçası benim şu an düşündüklerim blup blup vandal ve soğuk çelik op
  4. X

Tlaunchere tıklayınca ne bir hata alıyorum nede bir tepkime

mc oynamak istedigimde tlaunchere tıklıyorum fakat ne bir tepkime nede bir hata yazısı karşıma çıkmıyor kaç defa appdatadan silip yükledim yönetici olarak başlattırdım sonuç aynı çözüm önerisi verir misiniz eğerki yoksa farklı güvenilir bir launcher biliyorsanız yazabilir misiniz
  5. X

Valorantta ghostu almalı mıyım ?

yeni sete gelen cyrax ghostu almalımıyım hesabımda ghost skini yok benim opsiyonuma göre sadece bıçak ve ghost skinini alırsam hesap tamamlanacak sizce set gidene kadar vp alıp hesapda bekletiyim mi yoksa şimdi cyraxı alayım mı
  6. X

Yağmacı Ghost Almalı mıyım?

dükkanımda yağmacı ghost var alıyım mı yoksa bekleyim mi ghost skinim yok
  7. X

Valorantta gece pazarıma bıç geldi

uzaylı avcısı bıç geldi fakat çok aham şaham bi indirim yok %13lük bir indirim var ve buda 3089 vpye denk geliyor alınmaya değer mi
  8. X

Beyler riot games hesabının şifresini bilmiyorum

bişey sorucam daha doğrusu valoranta ben kayıt olurken şifre üzerinden kayıt oluyodum normalde 1 2 hata verince bende direk google üzerinden kayıt yaptırdım yani sadece google ile girebiliyorum hesaba yaklaşık 1.5k falan yatırdıgım icinde çar değişiyim gibi bi şansım yok bunun bana şu anlık...
  9. X

Güzel bi fps oyunu önersenize

düşük bütceli ve valo cs gibi fps oyunları olursa güzel olur
  10. X

Vatangame yardım pls

şu an 234 lira attım da bakiye gözükmüyor acilen napcam bilginiz varmı f5 attım gene gözükmüyor
  11. X

Counter-Strike 2 çözünürlük

elimde ryzen 5 5600g apu bi sistem var cs2 ye yeni başladım ve çok bilmiyorum low ayarlara nasıl geçilicek falan bilmiyorum şu an 1080p de steamdan yükledim maximum 60 gördü video testlerini izledigimde ise 90 120 görüyodu lütfen yardımcı olun low ayarlar konusundada ss atarsanız daha da iyi olur
Geri