Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Yardım 400 tl hangı oyunu almalıyım

SELAMUN ALEYKÜM Arkadaslar normalde ben pek oyun oynayan bırı deılım ve zaten oynadıgım oyunlarda bellı forza 5 ve valo bu ıkısını sadece oynuyorum.epıc gamesde 400 tl puanım bırıktı hangı oyunu onerırrısınız cıddı olayları savas vs. pek sevmem daha cok komık eglencelı olsa cok ıyı olur.yalnız...
  2. yusuf544

Yardım Gta 5 AUTHORİZATİON PENDİNG hatası nasıl düzelir

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar bu hata nasıl düzelir kaç haftadır bekliyorum.
  3. yusuf544

Yardım Gta 5 AUTHORİZATİON PENDİNG hatası

SELAMÜN ALEYEKÜM Epic gamesden almış olduğum gta 5 ilk yüklediğimde çok az girdim aradan aylar geçti sanırım girşyim dedim bu hatayı veriyor nasıl düzelir.
  4. yusuf544

Ets2 sıfıra döndürme

SELAMÜN ALEYEKÜN Arkadaşlar ets2 de kardeşim vs. Oynadığı için çok borcum var ben oyuna sofordsn başlamış gibi olmasını istiyorum nasıl yapabilirim steam den yükledim.
  5. yusuf544

Forza Horizon 5'te Manuel Vites Nasıl Kullanılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar vites bağlı olmasına rağmen forza 5 de vites hiçbir şekilde atamıyorum kendi otomatik atıyor vitesleri debriyaja basincada hiç bir şey değişmiyor bir syar yapılmasımi lazım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  6. yusuf544

GTA V online giremiyorum

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar daha bugün oyunu kurdum fakat 25 dk falan hikayeli mod oynadım sonrasında online tıklayın ve karakter oluşturdum online eğitime başla dedim fakat eğitim bitince online girmek isteyince allert hatası veriler yuklenemedi daha sonra tekrar deneyin hatasını verdi ne...
Geri