Herkese merhabalar ben falcon 4.0 aldım fakat falcon bms nasıl indirebileceğimi bilmiyorum sitesinde de böyle bir şey diyor hangisini indirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Herkese merhabalar war thunderde uçakları test etmek için test uçuşu denilen bir sistem var bunda arkadaşım ile oynayabiliyor muyuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
herkese merhabalar bundan önce pubg de de başıma gelmişti şimdi de war thunder da başıma geldi böyle 32gb güncelleme yapmak istiyor oyun bilgisayarımda yüklü olmasına rahmen yardımcı olabilirseniz sevinirim
Herkese merhabalar ps4 deki gta 5 bilgisayardaki gta 5 oyuncuları ile oynayabilir mi bir arkadaş ile oynayacağız da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
herkese merhabalar ben 1.39x sürümünde oynuyorum tam araba süreceğim sırada menüde tıkladığım anda siyah ekran da kalıyor mouse de kitleniyor alt tab bile atamıyorum diğer oyunlarda sorunu yok bilgisayarımda sa sorun yok anlamadım
herkese merhabalar ben valorant oynuyorum 1920x1080p de alt tab hızlı oluyor 4.3 ayara 720p ye çekince 3 saniye de geçiyor naısl yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
herkese merhaba ben bf 4 aldım fakat nasıl oyuna başlayacağımı bilmiyorum neyin hangi yere çıkacağını bilmiyorum oyunda daha hangi oyun modları var onları bile bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
herkese merhabalar ben 8tl kasaları sata sata biriktirdim fakat bu paraları nasıl ininale atabilirim papara kart alcam da yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
herkeze merhabalare ben DX11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D hd 2600xt ekran kartı