Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Yardım Falcon bms nasıl indirilir?

Herkese merhabalar ben falcon 4.0 aldım fakat falcon bms nasıl indirebileceğimi bilmiyorum sitesinde de böyle bir şey diyor hangisini indirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  2. emirhan1234

Yardım Pubg böyle hata veriyor?

Herkese merhabalar Steam Pubg hata veriyor ne yapmam gerek dosyaları doğruladım.
  3. emirhan1234

War thunder test uçuşunda arkadaş ile oynanılabilir mi?

Herkese merhabalar war thunderde uçakları test etmek için test uçuşu denilen bir sistem var bunda arkadaşım ile oynayabiliyor muyuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  4. emirhan1234

Gerçekci Uçak Oyunu Önerisi ?

hekrse merhabalar ben uçak oyunu oynamak istiyorum f-16 gibi uçakları kullanmak istiyorum bu oyun gibi uçak oyunu önerebilir misiniz ?
  5. emirhan1234

call of duty warzone girerken çıkan uyarı ?

herkese merhabalar warzone girerken böyle bi uyarı ile karşılaştım sizce ne demeliyim ve ne anlama geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  6. emirhan1234

steam oyunlarda 32gb güncelleme yapmaya çalışıyor ?

herkese merhabalar bundan önce pubg de de başıma gelmişti şimdi de war thunder da başıma geldi böyle 32gb güncelleme yapmak istiyor oyun bilgisayarımda yüklü olmasına rahmen yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

pubg video crasher sorunu

herkese merhabalar pubg ye girerken bu sorunla karşılaştım rx6600 ekran kartım var bu sorun ne anlama geliyor
  8. emirhan1234

Yardım battle field 4 de klavye mouse yok ?

herkese merhabalar ben battle field 4 yükledim fakat klavye mouse yok çalışmıyor oyunda ne yapabilirim bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

Ps4 deki gta 5 ile pc deki gta 5 oyuncusu beraber oynayabilir mi?

Herkese merhabalar ps4 deki gta 5 bilgisayardaki gta 5 oyuncuları ile oynayabilir mi bir arkadaş ile oynayacağız da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  10. emirhan1234

ets 2 1.39x yüklenme ekranında kalıyor ?

herkese merhabalar ben 1.39x sürümünde oynuyorum tam araba süreceğim sırada menüde tıkladığım anda siyah ekran da kalıyor mouse de kitleniyor alt tab bile atamıyorum diğer oyunlarda sorunu yok bilgisayarımda sa sorun yok anlamadım
  11. emirhan1234

oyun alt tab hızımı nasıl arttırabilirim ?

herkese merhabalar ben valorant oynuyorum 1920x1080p de alt tab hızlı oluyor 4.3 ayara 720p ye çekince 3 saniye de geçiyor naısl yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  12. emirhan1234

en sevdiğiniz bilgisayar oyunları neler ?

herkese merhabalar bugüne kadar oynadığınız ve sevdiğiniz oyunlar neler ?
  13. emirhan1234

valorantta 20tl ye ne alınır ?

herkese merhaba benim papar a da 20 tl var bu para ile ne alabilirim skin vb. yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  14. emirhan1234

battle field 4 nasıl oynanır ? ( ilk defa oynayacağım heyecanlıyım)

herkese merhaba ben bf 4 aldım fakat nasıl oyuna başlayacağımı bilmiyorum neyin hangi yere çıkacağını bilmiyorum oyunda daha hangi oyun modları var onları bile bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  15. emirhan1234

csgo fatal eror hatası

herkese merhaba bende bugün fatal eror hatası verdi ne yapmalıyım heyecanlıyım :D
  16. emirhan1234

steamdaki parayı nasıl ininale atılır ?

herkese merhabalar ben 8tl kasaları sata sata biriktirdim fakat bu paraları nasıl ininale atabilirim papara kart alcam da yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  17. emirhan1234

valorant DX11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası

herkeze merhabalare ben DX11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D hd 2600xt ekran kartı
  18. emirhan1234

CSGO AFTERBURNER KODU

merhabalar csgoda afterburneri çalıştırabilmek için hangi kodu yazmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  19. emirhan1234

mincraft nasıl yükleyebilirim

merhabalar bilgisayara minecraft yüklemek istiyorum nasıl yüklüyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Top Bottom