Arama sonuçları: *

1. O

BATTLEFIELD 6 İÇİN SECURE BOOT AÇILIR MI

Arkadaşlar secure boot kapalı pc'm de ne işe yarar eder bilmiyorum bf6 açık betasına girmeye çalışırekn secure boot error verdi kapalıymış bende açmam gerekiyor da açsam pc de aksama vs olur mu ne işe yarar?
  2. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

Arkadaşlar 2 oyun arasında sürekli git gel yapıyorum cs envanterim vardı 30klık satıp ekran kartı alıp pcmi tam olarak dizmiş oldum.Cs için pc dizmiştim şimdi envanterimi sattığım için oynamak istemiyorum bıçaksız vs hiç zevkli değil,1 yıl önce bıraktığım valoya döndüm envanter vs var ikide bir...
  3. O

8400 TL BÜTÇEYE BIÇAK ÖNERİSİ

8400 TL Bütçe var stilette, skeleton, bayonet boreal forrest görevde kullanılmış alabiliyorum bu bütçeye ya da gut,hunstman,ursus alıp güzel bir finisher çekebilirim çok kararsız kaldım güzel bıçak kötü desen mi yoksa daha düşük bir bıçak ama güzel bir desen mi arada kaldım yardımcı olur musunuz?
  4. O

F1 24 Crack bulabileceğim site var mı arkadaşlar?

playstationda f124 varda pedalla direksiyon pc masasında kablolarda görüntü kirliliği olmasın diye bağlı çoğu çıkarıp ps masasına kurmaya üşeniyorum tekrar da oyuna para vermek istemiyorum crack linki varsa elinizde çok sevinirim
  5. O

CS DE 5500-6000 TL ALTINDA BIÇAK ÖNERİSİ

Beyler cebimdeki parayı çok iyi tutmuyorum açıksası olduğunda yiyiorum diyorum ki cs de bıçak alayım acil bir durumda geri satarım vs vs. bu fiyat bandına güzel bir bıçak önerirseniz sevinirim navaja ve shadow dagger istemiyorum.
  6. O

Faceit Premium İle İlgili Sorum Var

Arkadaşlar selam faceit premium almayıı düşünüyorum ama bu oyun season passi 7 güne bitiyor hem bu seasonun görevlerinden yapabildiğimi yapıp hemde nisan 1 inde gelicek season passden görevleri yapabilir miyim?
Geri