Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Diablo IV Aldığım En Güzel Ekran Görüntüleri

Merhaba, Diablo IV oynarken almış olduğum, güzel olduğunu düşündüğüm ekran görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim. Not: Görüntülerin bazılarında SPOILER bulunmaktadır. Hikayesini merak eden varsa konuyu direkt geçmesini rica ederim. Beğendiyseniz ne mutlu bana. İyi...
  2. Gizemss

Marvel's Spider-Man Aldığım En Güzel Ekran Görüntüleri

Dikkat! Çekilen bazı ekran görüntülerinde SPOILER bulunmaktadır. Umarım beğenirsiniz. İyi günler dilerim. :)
  3. Gizemss

Epic Games için Sepetim Nasıl?

Selamlar. Epic Games için şu şekilde bir sepet hazırladım. Sizce nasıl? Ekstra öneriniz var mı? Not: RDR2, Cyberpunk, GOW vs. kütüphanemde bulunmakta.
  4. Gizemss

God of War Aldığım En Güzel SS'ler!

Kendimce iyi bulduğum görüntüleri sizler için derledim. Umarım beğenmişsinizdir, iyi günler dilerim. :)
  5. Gizemss

Ori and the Will of the Wisps Aldığım En Güzel SS'ler

Umarım hoşunuza gitmiştir. Öylesine paylaşmak istedim. :)
  6. Gizemss

120 TL'ye Oyun Önerisi

Selamlar, Steam hesabımda 120 TL bulunmakta. Bannerlord almayı düşünüyorum ama kararsızım. Sizce alınır mı? Başka oyun tavsiyeniz varsa da yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  7. Gizemss

Yardım 85 TL'ye Oyun Önerisi

Selamlar, 85 TL bütçem bulunmakta. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Steam'den olması şart, çünkü Steam Cüzdanında bulunuyor bütçem. Teşekkürler şimdiden.
  8. Gizemss

Assassin’s Creed Valhalla Aldığım En İyi SS'ler!

Favorilerim: Beğendiyseniz ne mutlu bana. 💓
  9. Gizemss

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

Selamlar, Önceden bu kadar yoktu fakat son 2-3 gündür bu "Korsan oyunu savunma" saçmalığı başladı. Arkadaşlar korsan oyunun nesini savunuyorsunuz? Yapılan şey düpedüz hırsızlık, başka bir şey değil. "Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem." O zaman oynamayacaksın, bu...
  10. Gizemss

Jahrein ve Erzurum Yapımcısı Arasında Geçen Kavga

Selamlar, Burada yapıcı olarak konuşma yapalım. Olay Özeti: Jahrein yayında Erzurum adlı oyunu oynuyor. Ve beğenmediği için iade ediyor. Arkadaşları da: "Ben bu oyunu 1 haftada yaparım." - "Çakma oyun." gibi yorumlar yapıyor. Daha sonrasında Erzurum oyunun yapımcısından cevap geliyor: Ve...
  11. Gizemss

Oyunda Karşılaştığım Saçmalık

Selamlar, Bugün sizlere karşılaştığım bir saçmalığı anlatacağım. Oyunumuzun adı: Middle-earth™: Shadow of War™ Oyunu beğendim, sonuna kadar oynayacağım ama oyundaki bir sorun, hikaye bütünlüğünü bozuyor. Şimdi, oyunun başında bana diyor ki: "İstediğin karakter görünümünü seçebilirsin." Ben...
  12. Gizemss

Neden oyun oynarız ?

Neden Oyun Oynarız? Bunun aslında birden fazla nedeni vardır. Kimisi stres atmak için oynar, kimisi kafasını dağıtmak için. Kimisi de gerçek dünyadan kopup oyunun dünyasında yaşamak için oynar. Oyunlar eskisi gibi değil. "Bu ne ya? Kaç yaşına geldin hala oyun oynuyorsun." gibi ithamlarda...
  13. Gizemss

Steam Profilim Nasıl?

https://streamable.com/vpjd1r Selamlar arkadaşlar, sizce Steam profilim nasıl olmuş? Yorumlarınızı merak ettim.
  14. Gizemss

Shadow of the Tomb Raider Aldığım En İyi SS'ler!

Bu SS Control oyunundan çıkmış gibi oldu. Favorilerim: Beğendiyseniz ne mutlu bana. İyi günler dilerim. :)
  15. Gizemss

Yardım Call of Duty Serisi hakkında

Daha önce Modern Warfare serisinden sadece ilk oyunu oynadım. Onun dışında bu seriye hiç bulaşmadım. Şimdi seriye başlamak istiyorum fakat birkaç sorum var. 1- Her oyunun hikayeleri birbiriyle bağlantılı mı? 2- Eğer bağlantılıysa hangi oyundan başlayıp, hangi oyunla bitireceğim seriyi? 3- Eğer...
  16. Gizemss

Oyunlarda Aldığım En Güzel SS'ler! - 3

A Plague Tale Innocence HORIZON ZERO DAWN Beğendiyseniz ne mutlu bana. İyi günler dilerim. :)
  17. Gizemss

Cyberpunk 2077'yi Rockstar Games Yapsaydı Ne olurdu?

Soru başlıkta. Eğer Cyberpunk 2077'yi Rockstar Games yapsaydı ne olurdu? Başyapıt olacağı kesin. Benim düşüncem, bug ve optimizasyon sorunları minimumda tutulup, ortalama bir sistemde bile çalışacak şekilde tasarlanırdı. Grafikleri muazzam, hikayeler ve karakterler kendini daha çok sevdirir...
  18. Gizemss

Cyberpunk 2077 Neden Kötü Gösteriliyor? - Cevap

Maddeler halinde kendi bildiğim kadar anlatacağım. Hak verirsiniz, vermezsiniz sizin kararınız. Nizami bir şekilde tartışabiliriz. Cyberpunk oyunundan, oyuncular çok fazla şey bekledi. Kusursuz 10/10 bir oyun beklendi. En ufak hata göze battı. -Bu konuda yapımcının da hatası var. Oyun...
  19. Gizemss

Epic Games Yarınki Oyun Kehaneti

Şimdi verilen liste şu: Epic Games'in "Gizemli Oyun" kısmı da şu: Listeye baktığımız zaman yarın verilecek oyun Alien Isolation. Bu da Alien Isolation'ın kapak resmi: Eğer ki oyunlar "Gizemli Oyun" rengine göre veriliyorsa, yarın ki oyunun Alien Isolation olma ihtimali yüksek.
  20. Gizemss

Öneri Cyberpunk 2077 DÜŞÜNCELERİM - İNCELEME

Elimden geldiğince oyunu anlatacağım. Nasıl oyun? Alınır mı? vs. vs. İlk olarak başlayalım. HİKAYE Karakterimiz V bir paralı asker. İş adamı, çete üyesi ve göçebe olarak 3 farklı şekilde hikayeye başlayabiliyoruz. Aralarında fark var mı? Başları haricinde, hayır yok. Eninde sonunda hepsi ortak...
Geri