Epic Games için Sepetim Nasıl?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
16,121
Selamlar.
1643371691638.png

Epic Games için şu şekilde bir sepet hazırladım.
Sizce nasıl? Ekstra öneriniz var mı?

Not: RDR2, Cyberpunk, GOW vs. kütüphanemde bulunmakta.​

Selamlar.
Alıntıyı görüntüle

Epic Games için şu şekilde bir sepet hazırladım.
Sizce nasıl? Ekstra öneriniz var mı?

Not: RDR2, Cyberpunk, GOW vs. kütüphanemde bulunmakta.​
Ben de South Park'ın eski oyunu aldım. Daha güzel olduğunu düşünüyorum eski versiyonunun bence.
Ruined King'de mantıklı: Hem yeni oyun, hem de Lolü pek sevmeyen birisi olarak o oyunun iyi olduğunu düşünüyorum tarzı açısından.
Metro Exodus u da tarzınsa al derim.

Ben de South Park'ın eski oyunu aldım. Daha güzel olduğunu düşünüyorum eski versiyonunun bence.
Ruined King'de mantıklı: Hem yeni oyun, hem de Lolü pek sevmeyen birisi olarak o oyunun iyi olduğunu düşünüyorum tarzı açısından.
Metro Exodus u da tarzınsa al derim.
South Park'ın ilk oyununu oynamıştım ama ikinci oyununu oynamadığım için almak istedim. İkinci oyun hakkında pek bir bilgi sahibi değilim

South Park'ın ilk oyununu oynamıştım ama ikinci oyununu oynamadığım için almak istedim. İkinci oyun hakkında pek bir bilgi sahibi değilim
O zaman tabi ikincisini al.
Yaklaşık 2 kat daha fazla oyun süresi sunuyor bu arada yeni oyun.

Bana kalırsa metro exodus Gold edition al DLC leri iyi bir oyun

Metro exodus un da rdr 2 nün de sonunu biliyorum napsam alsam mı? Gerçi hayatın sonunda biliyoz ölücez

Metro exodus un da rdr 2 nün de sonunu biliyorum napsam alsam mı? Gerçi hayatın sonunda biliyoz ölücez
RDR2 için konuşacak olursam bence alınır. Oynanışı, karakterleri ve hikayesi başyapıt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,133
Üyeler
195,547
Son üye
yagiz4
Geri