hocam assassins creed benzeri oyunları seviyorsanız immortals fenyx rising ekleyebilirsiniz ben baya sevmiştimSelamlar.
Alıntıyı görüntüle
Epic Games için şu şekilde bir sepet hazırladım.
Sizce nasıl? Ekstra öneriniz var mı?
Not: RDR2, Cyberpunk, GOW vs. kütüphanemde bulunmakta.
Teşekkürler.Metro Exodus Steam'de var o yüzden onu Steam'den almayı tercih ederdim, gerisi iyi.
Onları da oynayıp bitirdim. Immortals demosunu oynamıştım pek sarmamıştı.hocam assassins creed benzeri oyunları seviyorsanız immortals fenyx rising ekleyebilirsiniz ben baya sevmiştim
Ben de South Park'ın eski oyunu aldım. Daha güzel olduğunu düşünüyorum eski versiyonunun bence.Selamlar.
Alıntıyı görüntüle
Epic Games için şu şekilde bir sepet hazırladım.
Sizce nasıl? Ekstra öneriniz var mı?
Not: RDR2, Cyberpunk, GOW vs. kütüphanemde bulunmakta.
South Park'ın ilk oyununu oynamıştım ama ikinci oyununu oynamadığım için almak istedim. İkinci oyun hakkında pek bir bilgi sahibi değilimBen de South Park'ın eski oyunu aldım. Daha güzel olduğunu düşünüyorum eski versiyonunun bence.
Ruined King'de mantıklı: Hem yeni oyun, hem de Lolü pek sevmeyen birisi olarak o oyunun iyi olduğunu düşünüyorum tarzı açısından.
Metro Exodus u da tarzınsa al derim.
O zaman tabi ikincisini al.South Park'ın ilk oyununu oynamıştım ama ikinci oyununu oynamadığım için almak istedim. İkinci oyun hakkında pek bir bilgi sahibi değilim
RDR2 için konuşacak olursam bence alınır. Oynanışı, karakterleri ve hikayesi başyapıt.Metro exodus un da rdr 2 nün de sonunu biliyorum napsam alsam mı? Gerçi hayatın sonunda biliyoz ölücez