Arama sonuçları: *

1. U

Yardım Ets2 süspansiyon kodu nedir çok sert orijinali

Zevk alamıyorum artık taş gibi oyun yumuşak süspansiyon kodu varmı tam haliyle yazarmı bilen biri yapalım fizik gerçekçi olsun
  2. U

Yardım Steam aile paylaşımı hakkında sorum var

Dün bir arkadaş yazdı hesabını aile paylaşımı aç içinden bir oyun oynayabilirmiyim diye ayıp olur diye tm dedim şimdi benim hesaptaki oyunlardan pcde yüklü olan 4 oyun var şimdi ben açsam bu arkadaş benim pcde yüklü olmayan bir oyun oynayacakya ben o sırada diğer oyunları oynayabilecekmiyim...
  3. U

Yardım Valorant vs delta force

İkiside ücretsiz bana göre zevk veren oyunlar sizce hangisini oynamalıyım birini yükleyebilirim ancak grafik gerçekçilik için delta force gözümde ama valorantda zevk veriyor az çok hangisi sizce
  4. U

Yardım Delta force vs valorant

İkisinide oynadım ikiside ücretsiz ikiside güzel ama şuan kararsız kaldım biri gerçekçi savaş hissi gerçekçi grafik diğeri eğlence zevk benim için ama birini yüklemem lazım o yüzden sizce hangisi (şuan yeni format attım sadece delta force yüklü silip valo yüklemeye değermi yoksa devam edeyimmi...
  5. U

Yardım Epic gamesden aldığım mudrunner açılmıyor

Pcye format atmadan önce sorun yoktu şimdi format sonrası epicden indirdiğim mudrunner açılmıyor başlatılıyor diyor sonra geri başlat diyor aynı girmiyor dosya doğrulamasıda yaptım olmadı 1739287233
  6. U

Yardım Valorantı sildim ama hala gözüküyor

Valorantı sildim bugün vanguard riot hepsini ama riot fotodaki gibi görev yöneticisinde başlangıçta gözüküyor bu tamamen silme yöntemi yokmu 1738850804 Foto yükleyemedim hata verdide görev yöneticisinde başlangıç uygulamalarında riot gözüküyor vanguard valorantı riot hepsini silmeme rağmen
  7. U

Öneri Delta force oynanırmı

Delta force ilk çıktığında oynamıştım güzeldi sonra bir hevesle valorant yükledim onu silmek zorunda kalmıştım şimdi valodan sıkıldım geri döneyimmi sizce önerirmisşniz oynayan varsa hile durumu falan nedir İnternetim yavaş boşuna indirmeyeyim diye soruyorum
  8. U

Yardım Valorant donup kalıyor

Ya lütfen yardım edin ölüm maçına girerken burda donup kalıyor m2 ssdye kurulu sistemim gayet iyi diğer oyunlarda yok böyle sıkıntı
  9. U

Öneri Battlefield 1 alınır mı?

Battlefield 1 alınır mı? acaba steamda indirimde 72 tl falan tr bazında öneriniz nedir
  10. U

Yardım Oyun satın alacam epicden xsolla var güvenilir mi?

Ya bu epice yeni güncellememi gelmiş nedir ziraat seçiyorum xsolla bişeye atıyor yarım saattir bilgi giriyorum halada bilgi istiyor alt tarafı bir oyun alacam tarla tapusu alıyoruz sanki güvenilir mi? bu xsollamıdır nedir zaten hevesim kaçtı almayacamda sadece meraktan soruyorum
  11. U

Öneri Soma vs outlast hangisi daha iyi

Soma var epicden almıştım outlastta indirimde şuan alınır mı? yoksa Soma daha iyi bir korku oyunumu
  12. U

Yardım Rdr2 tam ekranda durmuyor

Bütün oyunlarımı 1080p tam ekranda oynuyorum rdr2yi indirdim girdim ayarları yaptım 1080 tam ekran yaptım ama diğer oyunlar gibi değil oyundan çık gir yapınca Pencere modu oluyor kaydetmeme rağmen devam ediyor bu sorun
  13. U

Yardım Microsoft storeden aldığım oyun gözükmüyor lütfen yardım

Microsoft storeden satın aldığım oyunu oynadım indirip sonra sildim baktım bugün oyunu satın al diyor Microsoft storede ne yani param boşamı gitti lütfen yardım edin yinemi satın almam lazım
  14. U

Yardım Rdr2 Türkçe yama önerisi

Rdr2 iniyor şuan türkçe yama önerisi olan varmı düzgün çalışan güvenilir
  15. U

Yardım Epic ve steamdan oyun indirirken pcyi kapatma durumu olursa devam eder mi?

Epicden Rdr2 indirmeye başlayacam ama malum baya dolu dolu internetim yavaş pcyi açık tutsam 4 5 günde anca iner elektrik kesintisi olursa yada kapatma durumum olursa devam eder mi? bi ara steamdan forza 4 indirirken kapattım açtığımda devam etti indirme bi ara steamda başka oyun inerken elektrik...
  16. U

Yardım The forest vs sons of the forest

Slm bu iki oyunun farkları nelerdir ikisininde yapımcısı aynımı hikayeli oyunmu ikiside bilen biri yardımcı olurmu
  17. U

Öneri Valorant vanguard güvenlimi

Eskiden oynamıştım valorantı yine oynamak istiyorumda vanguard güvenilir değil valorant bilgilerini çalabilir falan dediler gerçektende doğrumu kimisi diyor valo yükledim pc mavi ekran vermeye başladı falan diye çekindim biraz açıkçası siz nediyorsunuz bu işe
Geri