Arama sonuçları: *

1. tayfn35

Arc Raiders Hakkında fikirlerim:

Fiyat: Oyun steamde 40 dolar fakat key sitelerinden 1300tl gibi ücretlere bulunabiliyor. Maalesef pahalı fakat bu devirde çokta pahalı değil diğer eş değer oyunlara bakınca. Optimizasyon: Tek kelime ile muhteşem. Grafikler: Mükemmel. Arayüz/Menüler/Karakter tasarımları: Gayet güzel bana...
  2. tayfn35

Yardım BF6 network disconnected hatası?

Beyler sebepsiz bu hatayı alıyorum bu hatayı yaşayan başkası varmı? Çözümü nedir?
  3. tayfn35

Öneri Titanfall 2 Türkçe yama önerisi

Bildiğiniz çalışan yama önerilerine açığım.
  4. tayfn35

Yardım RUST sebepsiz fps drop yardım

32gb ram toplam 2.5tb ssd var ekran karti islemci 4070-13600kf ama 2k 100fps üstü alırken bir anda oyun donmaya takılmaya basliyor 10 fps e kadar dusuyor bir çözümü varmi ekran karti driverim guncel degil malum nvdia guncel driver sorunlarından 576.80 guncellesem geçermi?
  5. tayfn35

Cs2 vs Valorant sizce hangisi?

Objektif olarak yorumlarınızı bekliyorum forumdaşlar.
  6. tayfn35

Yardım Rainbow six siege X grafik bozulması?

Yeni oyun geldiğinden beri grafikler full+full olmasına rağmen ilk olarak eski oyunda dlls kapalı iken grafikler daha güzelken artik dlls kaliteli olmadığı sürece berbat. Her sey full dlls açıkken hala grafikler kotu geliyor sizdede böylemi? Yoksa nvdia driverim 572 sürümünde guncel degil guncel...
  7. tayfn35

Forza 5 bende neden %50 indirimde?

Başka kişilerde %65 indirimde bende %50 bunun sebebi nedir. Forza 4 olanlara ayrı bir indirimmi var
  8. tayfn35

Yardım Forza Horizon 5 16 dolara alınır mı??

Forza daha önce hiç almadım xbox kolu ile oynayacağım sizce Alınır mı??
  9. tayfn35

Valorant 100lvl olmak ortalama ne kadar saat sürüyor

Oyunu kendi uygulamasından oynadim 100lvl oldum ama saate bakılmıyor 😂 siz kaç saatte 100 lvl oldunuz
  10. tayfn35

Yardım Rainbow six siege surekli crash veriyor

Bu sorunu nasıl çözerim yardim edin dosyaları doğruladim yinede düzelmedi
  11. tayfn35

Rdr 2 kaç fps alıyorsunuz?

1080p 2k 4k fark etmez kaç fps alıyorsunuz? meraktan açılmış bir konu:)
  12. tayfn35

Yardım Rainbow six siege hile sorunu!

Bu sezon başında diamond çıktım ama gün geçtikçe daha fazla hile geliyor bugün girdiğim 6 maçın hepsinde duvar izleyen görseniz delirticek hileler geliyor. Bu durum sizdede varmı ve sizce X çıkınca düzelir mi?
  13. tayfn35

Yardım Cs2 rozeti bana gelicekmi?

Şartları yaptım şuan oynamayı bıraksam sezon bitince rozet gelirmi?
  14. tayfn35

Yardım Repo en fazla kaç saat oynanır?

Oyunun maksimum oynanış süresi ne kadar acaba kuzenimle oynayacagim uzun sürecek oyun arıyoruz
  15. tayfn35

Öneri Remach sizce alınır mı?

Oyunu almak istiyorum ama bir yandan değermi emin olamadım sizce bunun yerine resident evil 7 ve 8 mi alayim
  16. tayfn35

Öneri R6S diamond 5 sizce nasıl?

Aktif bilgisayarda 190 lvl 1.5 kd oranım var diamond 5'im maks rankım bu şuana kadar sizce nasıl?
  17. tayfn35

Yardım Cs2 alinan bicak iki takımdada kullanılırmi

Arkadaşlar bıçak alıcam ama bilgim yok hem t tarafı hem at tarafında maç içinde kullanılıyormu yardımcı olursanız sevinirim bu arada kullandıkça bıçak eskirmi?
  18. tayfn35

Öneri Cs2 bıçak alınır mı??

200 dolara avcı bıçağı almayı düşünüyorum sizin fikirlerinizide bekliyorum ama diğer al sat yapılan siteler daha ucuz bu konudaki fikirlerinizide bekliyorum.
  19. tayfn35

Öneri Watch dogs 1 mi 2 mi

Epicte indirimdeler birini alacağım sizce hangisi
  20. tayfn35

Öneri Cyberpunk vs Spiderman remastered

Epicte cyberpunk 400 spiderman 550 tl sizce hangisi
Geri