Arama sonuçları: *

1. Razzwil

Microsoft Sunucuları patladı mı

Arkadaşlar Microsoft açılmıyor giriş yapmak imkansız gibi bir şey aynı şekilde minecraft launcherı da açılmıyor bilgisi olan varmı?
  2. Razzwil

Mini oyun yapmak için bilgi

Arkadaşlar merhaba, Oyun yapma konusunda 0 tecrübem var ve arkadaşlarım ile oynamak için ve birlikte yapmak için bir oyun yapmayı düşünüyoruz Maceraya başlamadan önce merak ettiğim şeyler var sonrasında macera için gerekli şeyleri soracağım Öncelikle Sunucu olarak kendi bilgisayarımı...
  3. Razzwil

Dying light the Beast RTX performansı

Arkadaşlar bugün beaste büyük güncelleme gelmiş yeni indiriyorum deneyimleyen oldu mu hiç? RTX performansı nasıl iyi mi? ben oyunu 3070ti ile 2k da orta ayarlarda oynuyordum 1080 alıp orta ayarlar RTX ile oynasam nasıl bir sonuç elde ederim
  4. Razzwil

Microsoft hesabım çalındı

Arkadaşlar tam şuanda microsoft hesabım çalındı mail geldi şöyle giriş yapamıyorum ne yapabilirim
  5. Razzwil

Icarus mapte hızlı yer değiştirmek

Oynayan arkadaşlar var ise operasyonlar için üst mapten alt mape hızlıca nasıl geçebilirim kapsül ile geçiliyormu illa koşmam mı gerek?
  6. Razzwil

Elden ring gecikme sorunu

Arkadaşlar elden ringe başladım ancak sanki gecikme varmış gibi hissediyorum birtek bendemi var bu sorun başka oyunlarda hissetmiyorum space basınca geç gidiyor gibi çok rahatsız edici
  7. Razzwil

İcarusta unreal engine çökme hatası

Arkadaşlar icarus oynarken hiçibşey yok oyun çökmeye başladı birkaç gündür hiçbirşey yok doysa bütünlüğü falan her şey tamam Hata mesajını ekliyorum alta LoginId:b502311c45c7c2e310a2eb85abdb85c2 EpicAccountId: Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xffffffffffffffff...
  8. Razzwil

Icarus Steel kasmak için ne yapılmalı

İcarusta steel çağına geçiş yapıyoruz ancak nasıl fazla kasabiliriz demir kalmıyor madenler yenilenmiyor sanırım depositten yavaş geliyor tier 3 başlarında tıkandık
  9. Razzwil

2 Kişilik PC oyunları

2 Kişiyiz ve oynamak için oyun arıyoruz 2 adet otistik 3iq kişiler için oyun önerir misiniz? basit eğlencede olur ücretsiz olması önceliktir
  10. Razzwil

Valorant Banlı Hesap

Arkadaşlar Öncelikle hesapta 20-22 yılları arasında 2600tllik bir yatırımım bulunuyor. Hesabımın çalındığını 2 mayıs 2022 de farkettim ve hesabımı geri aldım ancak banlıydı ve açılma taleplerim reddedildi. Ban sebebi 3.parti yazılım o dönemde hem pc kullanmıyordum hemde valorantı bırakmıştım bu...
  11. Razzwil

İcarus Türkçe Yama Yapma

Arkadaşlar Steam üzerinden İcarus oynamaya başladım ancak türkçe dil desteği yok. Steam üzerinden veya crack şekilde türkçe yama varmıdır ben bulamadım
Geri