Arama sonuçları: *

1. H

Bu efekt ismi nedir ta

beyler sa bu kil aldıktan sonra çıkan efektin ismi nedir bir anda parlıyor
  2. H

Sizce böyle bir sunucu açsam tutarmı

Merhaba beyler elime çok güçlü bir server geçti modlu mc sunucusu açmayı düşünüuorum aslında aklımda olan özel bir bot yapıp modları falanda uğraşmadan kurmaları insanların sizce tutarmı fikirlerinizi bekliyorum
  3. H

Sokta vp satılıyormu

Onceden satılıyordu şimdi satılıyormu
  4. H

Cs hesabım hangi faceite bağlı

merhaba beyler faceite steamle giriş yap diyorum steam hesabımı giriyorum epostanıza kod geldi diyor fakat eposta yok neden olabilir
  5. H

Öneri PROTOKOL SHERİFF Alınır mı?

MERHABA BEYLER PROTOKOL SHERİFF Alınır mı?
  6. H

Valoran Ue5 hakkında soru

merhaba beyler valorant ue5 geçicek peki oyunun mekanikleri değişirmi ve ekran kartını zorlazrmı
  7. H

Fut classic mi hatıralar geçidimi

merhaba arkadaşlar yeni hesap diziyorum şuanda sadece gia vandal var sizzce hatıralar geçidini alıyımmı almaz sam 1 fut classic 1 knife alıcağım sizce ne yapayım
  8. H

Valorant input lag azaltma

merhabalar 9800x3d 5080 sistemim var valo oynarken lag giriyor ve 500 fps sabitlediğimde 500 alıyorum ama sabitlemediğimde 500 400 600 gidip geliyor ne ayarları var ne yapmam lazım
  9. H

En iyi obs kayıt ayarları

Merhaba arkadaşlar obs kayıt alıyorum ama istediğim kalitede almıyor kayıdı ne gibi ayarlar yapmalıyım ekran kartı 5080 işlemci 9800x3d ram 32 gb 6400mhz anakart b850 oyun valorant cs
  10. H

Anakart ve işlemci değişsem heıd ban açılırmı

İşlemci ve anakart değişşsem valoda heıd ban açılırmı
  11. H

Valorant Haksız HWID Ban

Selam beyler 2 gün önce hone optimizasyon uygulaması yüzünden valoranttan ban yedim 2 sorum var riot desteğs yazsam ban kalkarmımı ve anakart değişsem oyun oynamaya devam edebilirmiyim
Geri