Arama sonuçları: *

1. E

Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor

Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum
  2. E

Faceit Plus veya Premium alınır mı?

Selam dostlar, sorum belli faceit plus alınır mı? Maalesef 5-6 level batağından bi türlü çıkamıyorum. Gelen takım arkadaşlarım benden çok karşı takıma yararları oluyor, dengesiz seviyeler geliyor sürekli. Birde elon sıfırlanır baştan başlarsın dediklerini duydum doğru mu?
  3. E

Hogwarts Legacy’de diyalog sesleri gelmiyor, çözümü var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere Epic Games’de oyun ücretsiz oldu ve hemen indirdim. Fakat oyunda diyalog sesleri yok. OBS üzerinden kayıt alırken sesler videoya yansıyor ama ben duymuyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım ama olmuyor. Türkçe yama yapmıştım o yüzden olabilir mi? Yardımcı...
  4. E

FACEIT Oynarken Neden Sürekli Kötü Takım Geliyor?

Arkadaşlar merhaba. Bir öneri istiyorum açıkcası. Sürekli takım yüzünden kaybediyorum. 7 Levelim normalde fakat biraz daha kaybedersek 4’e düşmeme az kaldı. Her maç 20-30 vuruyorum fakat takım arkadaşlarım sürekli kötü geliyor. 24 el boyunca 4 vuran insanlar geliyor bıktım iyice. Önerileriniz...
Geri