Arama sonuçları: *

1. R

Steam oyun kartı niye düşmüyor?

Arkadaşlar selamünaleyküm bilmediğimden soruyorum steamde ets2 5.6 saat oynadım ama hiç kart düşmedi genelde 1 2 saat içinde kartlar düşüyomuş bende niye böyle bir durum oluştu 4 adet kart hakkım var ancak hiç düşmedi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. R

Niye bazı oyunlar PC de bulanık?

Dostlar selamlar başlıktada belirttiğim gibi bazı oyunlar PC de konsollara göre bariz bulanık gözüküyor örnek forza horizon 5 oyunu konsolda daha az çözünurlukte olmasına rağmen PC 2k görüntüden daha pürüzsüz ve net gözüküyor başka bir örnek the last of us oyunuydu tlou1 de dlss açarak sorun...
  3. R

RDR2 ANLIK SİYAH EKRAN SORUNU

Dostlar selamlar rdr2 de anlık ekranın alt tarafı genelde siyah ekran oluyor alttan ekranın yarısını kapsayacak şekilde oluşan bir sorun bu yarım saniye sürüp hemen bitiyor çözümü varmıdır 2024 yılından kalma bir yamayı kurmuştum acaba o yüzdenmidir orjinal oyun şimdiden teşekkürler.
  4. R

Steam Arama Çubuğu Çalışmıyor

Dostlar selamünaleyküm başlıktada belirttiğim gibi steam pc den uygulamasına girince arama çubuğuna yazdığım oyunların çoğu çıkmıyor örneğin battlefield 1 yazıyorum asla çıkmıyor yada crımson desert yazıyorum çıkmıyor çıkmıyor derken hıc gozukmuyor bıle uygulamada steami yeni indirdim ve...
  5. R

GÜVENİLİR RDR2 TR YAMA?

Arkadaşlar selamünaleyküm rdr2 tr yama güvenilir kullanmış olan bilen varsa linkini paylaşırsa çok sevinirim birçok yama tarattım virüstotale hepsinde uyarı verdi 3 4 tane , false psoıtıve mi tam bilmem ama sizin kullandıgınız bildiğiniz yama varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese...
  6. R

BU YAMADA VİRÜS VARMIDIR?

Arkadaşlar selamünaleyküm herkese miles morales oyununa Türkçe yama kuracaktım calypso çeviri sitesinden indirdim exe olan yamayı ve virüs totale arattığımda 72 de 1 uyarı verdi McAfee TarayıcısıTi!A87EA4E1E25A uyarı buydu mcafee yani bilindik firma sizce kurulmalımı hiç uyarı veren bir yamayı...
  7. R

ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

Arkadaşlar selamünaleyküm arc raiders satın almayı düşünüyorum ancak çoğu kişi forumlarda sözellikle cpu sürekli yüzde yüz çalıştığını ve darboğaz olduğunu belirtmiş sizce i3-13100f işlemcim 4/8 çekirdekli yeterli olurmu oyunu akıcı şekilde oynatırmı oyunu satın almış veya bir fikri olan...
  8. R

PUBG BU FPS NORMALMİ

Arkadaşlar selamünaleyküm i3-13100 f rtx5060 8gb ddr5 16gb ram tek kanal ve MSI h610 m-g pro anakart ile PUBG de ultra ayarda 80-90 , bazen 100-120 arası gidip geliyor sizce normalmi test videolarında aynı işlemci sadece dual channel ram farkı ile 150-170 FPS alıyor insanlar sizce bir sorun...
  9. R

I3-13100f FPS NORMALMİ

Selamünaleyküm dostlar başlıktada belirttiğim gibi i3-13100f işlemcim ve ddr5 16gb tek ram ile 200 fps oynamam normalmi bu arada low veya ultra ayarlar hiç farketmiyor ne yaparsam yapayım 200-220 arası gidip geliyor xmp açık bu arada yardımcı olursanız sevinirim. OYUN VALORANT
  10. R

OYUNLARDA GÖLGELENME SORUNU

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, birçok oyunda tlou 1 , uncharted 4 vs. garip bir sorun var ultra ayarlarda oynuyorum bu oyunları ve karakterlerin yüzlerinde ve oyunda gölgelerin düştüğü zeminlerde ince silik çizhgiler var bunlar gölgelerin düştüğü ara sahnelerde fln karakter yüzlerinde...
  11. R

YÜZDE 99 GPU KULLANIMI

Selamünaleyküm arkadaşlar sistemim fena değil ve uncharted 4 oynarken gpu ortalama yüzde 50-60 arası çalışıyor , cpu ise yüzde 30-40 ayarlarında ancak biraz oynadıktan sonra çok alakasız yerlerde hiç ağır olmayan sahnelerde gpu kullanımım yüzde 99 oluyor ve fps yerlerde oluyor tek çözüm oyuna...
  12. R

TLOU 1 EKTAN YIRTILMA VE TİTREME SORUNU

Arkadaşlar selamünaleyküm, Tlou part 1 oyununda ekran titreme ve yırtılma sorunum var oyunu vsync açık ve kare hızı 60 sabitlediğim halde düzelmiyor monıtorum 1080p 60 hz monıtor sorunu anlayamadım nvıdıa denetım masasından düşey senkronizasyonuda denedim yardımcı olursanız çok sevinirim...
  13. R

İ3-13100F BU FPS NORMALMİ

Arkadaşlar merhaba i3-13100 f ve single channel 4800mhz 16gb ddr5 ram ve rtx5060 8gb lı sistem kullanıyorum ancak valorant gibi oyunlarda 250 FPS ortalama alıyorum sizce normalmi ryzen5 7600 işlemcisi dual channel ile 500 FPS verebiliyor iki kat FPS farki normalmi şimdiden teşekkürler.
  14. R

YENİ SİSTEMDE DÜŞÜK FPS SORUNU

Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi birçok oyunda anlayamadığım internet testlerine göre düşük FPS sorunum oluyor yeni bir uygun fiyatlı kasa pc toplamıştım ve özellikleri şöyle 16gb ddr5 6000mhz tek ram İ3-13100 f işlemci Rtx5060 8 GB ekran kartı MSI h610 mg pro anakart Pc...
  15. R

Pc tüm oyunlar pikselli ve bulanık gözüküyor

Selamünaleyküm arkadaşlar 2 aylık sıfır sistem topladım ve pc ilk günden beri tüm oyunlarda ortaya çıkan bi sorunum var Tüm oyunlar olması gerekenden daha bulanık ve kumlu bir görüntü var özellikle en büyük sorun daha pikselli gözükmesi denemediğim ayar bakmadığım yer kalmadı nvıdıa denetim...
  16. R

Tlou part 1 PC çok kötü gözüküyor

Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala...
  17. R

Tlou part 1 PC Saçlar,sakallar bulanık pikselli gözüküyor

Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala...
Geri