Arama sonuçları: *

1. F

The last us part I için aile hesabına ekleyebilecek olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba sizden ricam The Last of Part 1 oynamak için beni aile hesabınıza ekleyebilir misiniz ? Bende olan oyunlar NFS serisi , RDR2
  2. F

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

Arkadaşlar sadece oyunu oynayıp bitirip silmek için sizce paylaşımlı hesap almak mantıklı mı ? Yani kullanan var mı daha önce. 2 gün sonra şifre vs gitmez sanırım. Crack sevmiyorum ama kalkıpta 1.5k da vermek istemiyorum
  3. F

Farming simulator 25 ucuza alanlar?

Arkadaşlar Microsoft storede ön siparişte fiyat problemi olmuştu. Haziran ayında 210tl ye falan alinabiliyordu. Bende almaya çalışmıştım ve aldim da yani ödeme karttan alindi. ancak şuan oyunu indiremiyorum Xbox üzerinden ürünü hâlâ almamış gözüküyorum. Microsoft store de sitesi hiç açılmıyor...
  4. F

Sistemim Last of us 1 kaldırır mı?

Sistemim 11400h + 3050 + 16gb laptop. Sizce kaldırır mı ? Ona göre satin alacağım da
  5. F

Ücretsiz Tomb Raider GOTY kodu

Kullanmak isteyen varsa buyursun YTLH04D961FABE71A7
  6. F

Watch Dogs 2 mi? Ghost Recon mu?

Arkadaş ile oynamalı hikaye tarzı aksiyon macera yönünden hangisini önerirsiniz? Ubisoftta ciddi indirimler mecvut. İki oyun arasında kaldık? Sizin maks 200tl ye önereceğiniz oyun var mı?
  7. F

GoD of War Etkileşim Sorunu

Görüldüğü üzere görevin bu yerine geldim. Ancak bura ile etkileşim kuramıyorum daha önceden yapmam gereken bir yan görev mi var? spoiler: cadı kafayı uyandırdı , sonrasında görev buraya yönlendirdi
  8. F

GOD Of War oynayan biri bakabilir mi

Görsel de ki kırmızı renkli şey nasıl yok oluyor. Yeni oyuna başladım. Ordan bir yerlerin açılması gerekiyor. Konum: taş şelale , harita buldum ancak burası açılmıyor
  9. F

Cyberpunk 2077 almak mantıklı mı ?

Şuan indirimdeki dy2 ve cyperpunk almak mantıklı mı ? sistemde 3050 ve 11400h var 50 tl akbank indirimi ile de toplamda 175tl oluyor. 1685553431 dyinglight2
  10. F

Yükleme ekranında oyun açılmıyor

Xbox gamepass üzerinden EA ile need for speed indirdim ancak ekran bu şekilde kalıyor. L SPACE ESC ENTER ve tüm tuşları denedim ilerlemiyor. Oyunu bir çok kez kapatıp açtım. Donma mevcut değil çünkü ekran da ki yazılar sönüp geri yanıyor.
  11. F

Dying light 1fps alma sorunu

Geçenlerde steam üzerinden dying light aldım. Neyse oyunu kurdum oyunu ilk açtığımda 1fps olarak devam etti. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp oynadığımda sıkıntısız sekilde 3 4 saat oynadım. Ertesi gun oyunu tekrar açtığımda yine 1fps aldım. Bu 1fps olayi bilgisayarı yeniden baslatmadan...
  12. F

LOL'de cezalara buff mı geldi ??

Normalde oyun bozduğum zaman en fazla 15 dakika ceza yiyordum şuan 12 saat yedim. Bu yeni mi geldi ?? 2 aydır girmiyordum oyuna.
  13. F

Metro Last Light bölüm geçme yardımı

Açık alandayim gaz maskem yok etrafta alabileceğim/toplayabilecegim yer de yok. Ölüyorum ayni noktadan geriye döndürüyor.Ne yapmam gerekiyor?
  14. F

Yardım Minecraft için premium alabileceğim site?

Her şeyi değişebilen (e-posta güvenlik soruları filan) minecraft sitesi arıyorum da önereceğiniz bir site var mı
  15. F

ETS 2 nasıl online oynanır?

Arkadaşla bugün aldık da online nasıl oynanıyor? Video filan var mı ?
  16. F

Metro 2033 bölüm geçme yardımı

Bu bölümun taktığı yok mu her seferinde o habeş maymunları peşimde oluyor ve 2 vuruşa ölüyorum. Ayrıca daha çok bölüm var mı bayadır hikaye ilerliyor ama anlamadım
  17. F

Payday 2 almaya deger mi

2 kisiyiz de payday alasimiz var zaten indirimde oynayabilir miyiz oynanışı filan kolay mı ? illa cok kisi mi olmaliyiz oyunu oynamak için
  18. F

metre redux geçilmeyen bölüm

Sonlara doğru Böyle komple ağlardan oluşan bir bölüm var. Orayı geçince kocaman bir metro istasyonu var 4-5 tane bot orda sabıt kalıyor M ye bastığımda bir yön gösteriyor ama oraya gidince de ölüyorum. Anlamadım ne yapmam gerektiğini
  19. F

ücretsiz antivirüs programı ?

Önereceginiz antivirüs programı var mı ücretsiz olan
  20. F

steam oyun önerisi

yaz indiriminden alınacak uygun fiyatlı oyunlar ( pc de hiç oyun yok )
Geri