Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

Yardım Forza Horizon 5'e steam üzerinden giremiyorum ! [Forza 4 dahil]

Şimdiye kadar sorunsuz çalışan oyun şu anda başlatılıyor yazısından sonra tekrar OYNA yazısıyla beni karşılıyor. 1. Dosya bütünlüğünü doğruladım olmadı X 2. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı X 3. Zaten antivirüs programım yok Yani aklıma ne geldiyse uyguladım. Niye açılmıyor anlamadım...
  2. erencavdarr

FIFA 22'de yeni transferleri aktarmak

Arkadaşlar ben ea play ile bir ay oynamak için fifa 22 indirdim. Fakat kadrolar güncel olmayınca kariyer falan yapma hevesim kaçtı. İnternette birkaç yama gördüm ama bunları yapsam sıkıntı olur mu? Bir de mesela online'a geçerken falan sıkıntı olur mu çünkü arda bir online da oynarım fut draft gibi
  3. erencavdarr

Epic Games oyun dosyasını çıkarılabilir diske aktarma

Epic Games üzerinden RDR2 indirdim ve ssdde yer kalmadı oyunada çok az girdim arada oynamak için var yani. Onun yerine taşınabilir diske atsam istediğim zaman pcye geri atıp oynayabilir miyim dosya doğrulamada falan problem yaratır mı steam gibi?
  4. erencavdarr

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Türkçe yama kullanmış olan var mı?

Youtubeda bu konu hakkında videolar var ama o yama sadece altyazıları değiştiriyor oyun için skill geliştirirken vs. engin yabancı dil bilgilerimi kullanmam gerekecek. Tüm oyunu türkçe oynamış tavsiye edebileceğiniz yama linki var mı?
  5. erencavdarr

Valorant skinlerini nakite çevirmek mümkün mü?

Arkadaşlar valorant hesabı kendimin ve ben haddinden fazla vp aldım para yatırdım karantina döneminde. Ondan sonra, "Zaten baya para yatırdım sonra satar parasını çeviririm." mantığıyla kelebek bıçak, ikinci vandal ve phantom skinlerini aldım. Hesapta yaklaşık 24.000 VP değerinde skin var...
  6. erencavdarr

Valorant hesaba özel bug !

Şaka değil oyun dosyalarıyla alakası yok resmen hesaba özel bug var. Tespit edebildiğim buglar; 1- Lightwave (bir önceki battlepass) skininin kırmızı siyah versiyonu bende siyah yeşil 2- Chate mesajlar çok geç gidiyor. Surrender oylaması falan gitmiyor. 3- Yere düşen silahlar bazen gözükmüyor...
  7. erencavdarr

Valorant geforce freestyle 1-2 aydır çalışmıyor

Geforce Experience oyun filtre kısmı valorantta çalışmıyor. Kör olmama bugı olduğu için kısa süre için kaldırıldı demişlerdi ve bu bug çözüldü fakat hala kullanamıyorum şuan kullanılıyor da ben mi bağlanamıyorum anlamadım. İşin garip kısmı hala alışamadım bu default renklere çok bulanık geliyor...
  8. erencavdarr

Rocket League turnuvalarında üst liglerle eşleşiyorum

Eskiden oynuyordum şimdi yeniden başladım eski rankımı bilmiyorum ama platlarla turnuvalar yapıyorum. Adamlar tavanlara uçuyor ben anca emin olduğum toplara uçabiliyorum. Bugün 3'e 3 rekabetçi modda rankım belli oldu silver 3. Ama rakip falan platin 2 . Bunun önüne nasıl geçebilirim
  9. erencavdarr

Ets 2 çakar kullanamıyorum

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi r3 3100 gtx1650s 8gb ram ve en yüksek ayarlarda oynuyorum ve bir kasma olmuyor. Fakat çakarları açtığım zaman oyun yavaşlıyor çakarlar sönme aşamasında eski hızına dönüyor. Yani kasıyor. Ayarlara büyük değişiklik yapmadan nasıl bu sorunu çözebilirim.
  10. erencavdarr

Yardım [Silip yüklememe rağmen] Ets 2 yanıt vermiyor

Oyuna girmeye çalıştığımda introdan hemen sonra ekran donuyor görev yöneticisiyle kapatmak zorunda klaıyorum. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ama yine de atıyor
  11. erencavdarr

Forza Horizon 4 Steam sürekli kapanıyor

Oyun sürekli anlık olarak kapanıyor. Bazen yarışlara girerken bazen noram sürerken tak diye kapanıyor 2 saattir 8 km yola gidemiyorum kapandığı için. Bir çözümü yok mu bunun? Dün bu kadar fazla atmıyordu şuan 10 dakikada bir atıyor. 1616845816 Oyunun dosya bütünlüğün doğruladım
  12. erencavdarr

[YARDIM] Steam indirme yaparken disk yazma hatası.

Forza Horizon 4 indiriyorum ve arada bir Disk yazma hatasından dolayı indirme duruyor eğer tekrar indirmeye basmassam kalıyor. Oyunda yüksek boyutlu olduğu için gece açık kalır bu sorunu her güncelleme veya indirmede yaşıyorum.
  13. erencavdarr

Forza Horizon 4 alıcam ama ödeme yöntemini ayarlayamıyorum

Başlıktaki gibi arkadaşlar. Ben ininaldaki tüm parayı çekmesini, geri kalanını steam cüzdandan çekmesini istiyorum ama ya sadece kart ya da sadece steam cüzdan seçeneği var nasıl ödeme yapabilirim.
  14. erencavdarr

Forza Horizon 4 indirim ve dlc

Satın almayı düşünüyorum fakat Haziranda indirime girerse alacağım. Steame yeni geldiği çin indirime girmeme ihtimali var sizce girer mi? Birde ultimate editionda tüm dlcler var mı yoksa birkaç dlc mi var
  15. erencavdarr

Öneri Ets 2 mutlaka al dediğiniz dlcler

Arkadaşlar merhabalar. Ets 2 ye bu aralar sardım yeni pcde ayrı bi iyi oluyor :) Fakat DLC'siz tadı tam çıkmıyor. İndirimde mutlaka al dediğiniz dlcler varsa yazarbilirsiniz. Ben aklımdakileri yazıyorum hepsini %50 indirimli olarak yazıcam çünkü indirimde genelde çoğu %50 indirime giriyor...
  16. erencavdarr

ETS 2 fps neden düşüyor

Arkadaşlar selamın aleyküm iyi akşamlar. 10 yıllık pcde düşük ayarlarda açan oyun ets2 şuanki sistemimde yüksek ayarlarda 120 fpsi geçmiyor ve şehir içlerinde muhtemelen başka oyuncular olduğu için fps en yüksek ayarlarda 10'a kadar düşüyor. Neden bölye çözemedim. Eğer grafikleri yükseğe...
Top Bottom