Ets 2 çakar kullanamıyorum

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
720
Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi r3 3100 gtx1650s 8gb ram ve en yüksek ayarlarda oynuyorum ve bir kasma olmuyor. Fakat çakarları açtığım zaman oyun yavaşlıyor çakarlar sönme aşamasında eski hızına dönüyor. Yani kasıyor. Ayarlara büyük değişiklik yapmadan nasıl bu sorunu çözebilirim.

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi r3 3100 gtx1650s 8gb ram ve en yüksek ayarlarda oynuyorum ve bir kasma olmuyor. Fakat çakarları açtığım zaman oyun yavaşlıyor çakarlar sönme aşamasında eski hızına dönüyor. Yani kasıyor. Ayarlara büyük değişiklik yapmadan nasıl bu sorunu çözebilirim.
Sistem ne kadar iyi olursa olsun çakarlar kasma yapabiliyor. Youtube kanallarında da görüyorum. Çakar kullanmamaya çalış hocam.

değişiğ bir sorun çakar açmadan kullanın

Çakar mp de yoğun yerlerde kullanımı ban sebebi zaten fps düşürdüğü için, ama singleda nasıl bu kadar fark ediyor anlamadım.

Geri