adamlar güncelleme getirirerek oyunu daha kötü hale getiriyor güncellemeden sonra islemci kullanımı %100 kullanıyor drop giriyor bu sorunu yasayan varmi
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda birçok insanın gta5 social club hesabı çalınmaya başlandı sikayet varda binlerce insan magdur oldugunu belirtti buna bende dahil çalınan hesapların gta onlineda bir açık sayesinde çalındıgı tahmin ediliyor aman dikkat
Arkadaşlar bu amazon gamingde rainbow six siege sohret takviyesini alacama ama sadece ubisoft hesabi baglaniyor steam baglanmiyormu yada steama alamiyormuyuz
Merhaba arkadaslar 3 4 günden beri gta5 e girmiyordum bügün girdigimde eskiden arabalar savrulurdu yani kontrolu hafifdi simdi arabalar daha az savrulur olmuş sanki arabalar agirlasmis gibi bi bilginiz varmi merak ettimde
Arkadaşlar merhaba forza 4 de 60fps aliyorum ama oyunda birden takılma oluyor 1 2 saniyelik bagzilari hardiskten dolayi oluyor diyor bilen varsa yardimci olursa sevinirim fotoyu asagiya koyuyorum
Star wars battleground2 oynuyorum 8gb ram var 2 gb sisteme veriyor 6gb var suanda takilamalar yasaniyor ramdan supheleniyorum sizce ne dar bogaz yapiyor foto
https://hizliresim.com/9WKBsj