Arama sonuçları: *

1. Z

Battlefieled 6 online ücretsizmi olacak?

birkac biyerde battlefield6 nın online modu ücretsiz olacak deniyor cod gibi ne dersiniz dogrumu?
  2. Z

Flight smilatör burun yukarı

Arkadaşlar uçak belli bir yükseklige kadar burun yukarı çikiyor sonra duruyor nedenini bilen varmi igrenç birsey ya
  3. Z

quantum break microsoft

Beyler quantum breaık microsfotda 20 lira alsam türkçe yama yapabilirmiyim bagzıları yapıılmıyor diyorda
  4. Z

BF2042 Güncellemeden sonra çöp oldu

adamlar güncelleme getirirerek oyunu daha kötü hale getiriyor güncellemeden sonra islemci kullanımı %100 kullanıyor drop giriyor bu sorunu yasayan varmi
  5. Z

BF2042 Hakkında Sorum Var acil

arkadaşlar ben gamepasste bf2042 i baya kastım oyun steamde baya indirime girmis alsam eger game passteki hesabımla oynayabilirmşiyim
  6. Z

FH4 Çektigim Fotograflar

1692659358 en altdaki favorim
  7. Z

Farming Smilator 19 Verilecekti ne oldu?

amazon gaming bugun fs19 verecekti vaz geçtiler galiba
  8. Z

GTA 5 OYUNU OLANLAR DIKKATT!!!!

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda birçok insanın gta5 social club hesabı çalınmaya başlandı sikayet varda binlerce insan magdur oldugunu belirtti buna bende dahil çalınan hesapların gta onlineda bir açık sayesinde çalındıgı tahmin ediliyor aman dikkat
  9. Z

Rockstar support Ekibi dönmüyor

social club hesabim calindi dekont istediler attim 20 gün oldu hayla dönüs yapmadilar bir taktigi varmi
  10. Z

EA PLayOyunu tekrar indiriyor

bf2042 indiriyordum indirme bitti simdi sıfırdan tekrar indiriyor çözümü bilen varmı
  11. Z

GTA5 Oflinne nasıl oynarım

arkadaslar social clup hesabımı dızladılar ama oyun var offline nasıl oynarım epic games
  12. Z

Gta5 Hesabım Çalındı YARDIM

Gta5 oyuna girmeyi denerken hiç bilmedigim bir e posta söylüyor ne yapabilirim
  13. Z

crew 2 crew credit nasıl kazanılır

motor alacam ama crew credit istiyor onu nasıl kazansbiliriz görev yapiyorum ama crew credit vermiyor
  14. Z

Microsoft flight smilatör oynayanlar bakabilirmi

oyunu indirdim simdi packge leri açıyor suanda 30 da kaçta bitiyor bu paketler
  15. Z

Amazon gaming rainbow six siege

Arkadaşlar bu amazon gamingde rainbow six siege sohret takviyesini alacama ama sadece ubisoft hesabi baglaniyor steam baglanmiyormu yada steama alamiyormuyuz
  16. Z

DİRT RALLY 2.0 PAKET

Arkadaslar simdi ben bu paketi alirsan sezon 1 2 3 4 süresizmi benim olacak yoksa aylik fiyatmi bu simdiden tesekurler
  17. Z

CSGO DROP SORUNU GELDİ

Arkadaşlar normalde 200 250 fps alan ben yeni guncellemeyle 40 30 fps oldu takılmalar falanda oluyor bu sorunu yasayan varmi?
  18. Z

GTA5 GÜNCELEMEMI GELDİ?

Merhaba arkadaslar 3 4 günden beri gta5 e girmiyordum bügün girdigimde eskiden arabalar savrulurdu yani kontrolu hafifdi simdi arabalar daha az savrulur olmuş sanki arabalar agirlasmis gibi bi bilginiz varmi merak ettimde
  19. Z

Forza horizon 4 sebepsiz takılma

Arkadaşlar merhaba forza 4 de 60fps aliyorum ama oyunda birden takılma oluyor 1 2 saniyelik bagzilari hardiskten dolayi oluyor diyor bilen varsa yardimci olursa sevinirim fotoyu asagiya koyuyorum
  20. Z

Bilgisayarım darbogaz yiyormu yardım

Star wars battleground2 oynuyorum 8gb ram var 2 gb sisteme veriyor 6gb var suanda takilamalar yasaniyor ramdan supheleniyorum sizce ne dar bogaz yapiyor foto https://hizliresim.com/9WKBsj
Geri