Z Zorexe 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 47 23 Kasım 2023 #1 Beyler quantum breaık microsfotda 20 lira alsam türkçe yama yapabilirmiyim bagzıları yapıılmıyor diyorda
Beyler quantum breaık microsfotda 20 lira alsam türkçe yama yapabilirmiyim bagzıları yapıılmıyor diyorda
Demacia'lı Master Yi 80+ Gold Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 5,012 Reaksiyon skoru 2,021 23 Kasım 2023 #2 Microsoft tan alınan hiç bir şeye TR yama yapıldığını görmedim ben yapsan da belli bir süre sonra hata veriyor.
Microsoft tan alınan hiç bir şeye TR yama yapıldığını görmedim ben yapsan da belli bir süre sonra hata veriyor.
Z Zorexe 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 47 23 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demacia'lı Master Yi yazmış: Microsoft tan alınan hiç bir şeye TR yama yapıldığını görmedim ben yapsan da belli bir süre sonra hata veriyor. Devamı için tıklayın... eyw
Demacia'lı Master Yi yazmış: Microsoft tan alınan hiç bir şeye TR yama yapıldığını görmedim ben yapsan da belli bir süre sonra hata veriyor. Devamı için tıklayın... eyw