Arama sonuçları: *

1. Yasinn

COD Warzone 2.0 Açılmadı(Steam)

Oyunu Steam'dan indiren arkadaşlar 30gb kadar bir yükleme yaptı ve oyun şuan açılmadı. Açılma saatine yakın veya açılma saatinde Steam'dan bir DLC indirmemiz gerekecek (Oyunun Tamamı) ve daha sonra giriş yapabileceğiz.
  2. Yasinn

Warzone İndirme Sorunu

Arkadaşlar launcher'dan indirmeyi durdurup pc kapasam, açtığımda kaldığı yerden devam eder mi ?
  3. Yasinn

Metro Exodus Alınır mı ?

Metro Exodus 30 TL'ye alınır mı? arkadaşlar. Kupon ve Tosla kart'ın %25 indirimi ile 30 tl oluyor. Değer mi 30 liraya.
  4. Yasinn

Steam Kısıtlı Hesap Sorunu

Arkadaşlar steamda 5 dolar harcama limiti var. Bende 5 dolar harcayıp steamdan kontol ettim 5.13 harcamışım ancak hesabım hala kısıtlı olarak gözüküyor. Steam Guard aktif durumda. Neden böyle oldu acaba ?
  5. Yasinn

Forza Horizon 4 Gpu sıcaklığı

Arkadaşlar forza horizon 4 oyununda afterburner sıcaklığı göstermiyor, başka önerebileceğiniz programlar varmıdır ?
  6. Yasinn

Microsoft Gamepass

Arkadaşlar ilk ay 5.90 olduğunu görünce aldım, indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatsam kaldığı yerden devam eder mi? acaba ?
  7. Yasinn

Hikayeli Oyun Önerisi

Arkadaşlar gta5 gibi oyunlar arıyorum hikayeli olsun lütfen(beyond two souls,bf5,bf1,call of duty serileri bitti)
Top Bottom