Metro Exodus Alınır mı ?

Yasinn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
Metro Exodus 30 TL'ye alınır mı? arkadaşlar. Kupon ve Tosla kart'ın %25 indirimi ile 30 tl oluyor. Değer mi 30 liraya.

Bence değer ben öyle yapabilirim.
Normal fiyatına bile değerken 30 Liranın lafı bile olmaz. Düşünmeden al. Çok sağlam oyun
Kesinlikle değer. Oynamadıysan önceki oyunları da oyna. Toplam 15TL oluyor ikisi indirimde.
Hepinize teşekkür ediyorum :)

oyunu 3 kere bitirdim ama bazı sorunları var bence. Özellikle hikaye bandında. Nereye gitsen aynı şeyi yapıyorsun aslında. Aynı kalibrede kötü karakterler var. Ana karakter konuşmaması hikayede komik durumlara düşülüyor ve yan görev yok deneyecek az. Grafik olarak son zamanlarda gördüğüm en iyi kaplama kalitesi. Dlss 2.0 da geldi

Kesinlikle al. Bedavaya alıyorsun gibi bir şey. Tabi oynamadan önce ilk iki oyunu oyna. Bütün seri birbirine bağlı.

oyunu 3 kere bitirdim ama bazı sorunları var bence. Özellikle hikaye bandında. Nereye gitsen aynı şeyi yapıyorsun aslında. Aynı kalibrede kötü karakterler var. Ana karakter konuşmaması hikayede komik durumlara düşülüyor ve yan görev yok deneyecek az. Grafik olarak son zamanlarda gördüğüm en iyi kaplama kalitesi. Dlss 2.0 da geldi
30 liraya değer mi sizce.
Kesinlikle al. Bedavaya alıyorsun gibi bir şey. Tabi oynamadan önce ilk iki oyunu oyna. Bütün seri birbirine bağlı.
teşekkürler :)

Geri