Arama sonuçları: *

1. YigitIsTaken

Valorant oluşturduğum özel çözünürlükleri göremiyor.

Öncelikle merhaba Bilgisayarıma bugün format attım ve biraz öncede VALORANT yükleyip oynayacak iken Hz de bir farklılık olduğunu gördüm normalde ben 76 HZ de oynarken sadece 60 Hz gözüküyordu. Özel çözünürlüğüm bu ve oyun içinde gözükmüyor format atmadan önce oyun içinde de rahatça...
  2. YigitIsTaken

Bannerlord oynarkenki pikselleşme sorunu.

Bannerlord oynarken görebileceğiniz gibi karakterim piksel piksel çözümü olan var mıdır?
  3. YigitIsTaken

Steamden iade hakkında

26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat...
  4. YigitIsTaken

8,49 tl ye steamden alınabilecekler

8,49 tlm var steamden alınabilecek oyun önerilerinizi bekliyorum.
  5. YigitIsTaken

The Witcher Hakkında.

Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz?.
  6. YigitIsTaken

Optifine Kurarken Hata Veriyor

1.17.1 Sürümü için orijinal sitesinden indirdiğim MC için Optifine kurmaya çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum dosya konumunun doğru olduğunu düşünüyorum.
  7. YigitIsTaken

Bu site güvenilir/gerçek midir?

https://buff.game/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=%7Bcampaignid%7D&utm_content=Buff_AW&PartnerId=3762&gclid=CjwKCAiA7dKMBhBCEiwAO_crFG-FypzBiMRYlC-YgMQ70CraU8B53BHfCrd1sZbe64fqaI5kx_aWIxoCsfoQAvD_BwE Bu site güvenilir midir bilgisi olan varmıdır?
  8. YigitIsTaken

Minecraft da pc kasıyor

Minecraft 1.17.1 de en yüksek grafiklerde açmama rağmen ekran kartı ve işlemcimi %10-20 arası kullanıyor ve Fps'im sık sık 59 un altına düşüyor herhangi bir çözümü varmıdır?
  9. YigitIsTaken

Minecraft Kuramıyorum

Parasını vererek orijinal hali ile satın almış olduğum Minecraft'ı kuramıyorum alttaki ekranda kalıyor. İşletim sistemim Windows 11
  10. YigitIsTaken

Epic Games HDD'm Deki oyunları görmüyor.

Soru başlıkta.
  11. YigitIsTaken

ARK Pikselleşme sorunu.

Ark survival evolved oyununda 1080p çözünürlük ölçeği %100 de iken bile oyun piksel piksel yardımcı olur musunuz.
  12. YigitIsTaken

Minecraft intel hd graphics kullanıyor

laptobumda aamd ekran kartı olmasına rağmen intel hd graphics kullanıyor
Top Bottom