Minecraft Kuramıyorum

YigitIsTaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Parasını vererek orijinal hali ile satın almış olduğum Minecraft'ı kuramıyorum alttaki ekranda kalıyor. İşletim sistemim Windows 11

1636734486614.png

Kesin bir şey diyemem ama bence windows 11 den kaynaklanıyor daha çok yeni bi işletim sistemi. En iyisi bu hatayı windowsa bildirmek.

Kimsenin Fikri yokmu 😔

Parasını vererek orijinal hali ile satın almış olduğum Minecraft'ı kuramıyorum alttaki ekranda kalıyor. İşletim sistemim Windows 11

Alıntıyı görüntüle
Launcher'ı nereden indirdiniz? Son güncelleme ile birlikte launcher'ı Microsoft Store'dan indirmek gerekiyor. Eğer siteden indirdiyseniz,sorun bundan kaynaklı olabilir.

Launcher'ı nereden indirdiniz? Son güncelleme ile birlikte launcher'ı Microsoft Store'dan indirmek gerekiyor. Eğer siteden indirdiyseniz,sorun bundan kaynaklı olabilir.
Evet internetten indirdim, Microsoft Storeden deneyeceğim çok sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ancak Launcher i başlatamıyorum

Ben de Windows 11 kullanıyorum. Ben gamepassten oynuyorum arada. Sıkıntısız çalışıyor.

Mutlaka sonucu buraya yazın.

Microsoft Store'dan indirdiğinizi mi?
Evet Microsoft Store üzerinden indirmemiş olduğum halde indirilmiş olarak gözüküyor, yine de oyna butonuna basıp çalıştırmayı denediğimde Launcher başlamıyor.

Evet Microsoft Store üzerinden indirmemiş olduğum halde indirilmiş olarak gözüküyor, yine de oyna butonuna basıp çalıştırmayı denediğimde Launcher başlamıyor.
Yönetici olarak başlatmayı dener misiniz?

Kesin bir şey diyemem ama bence windows 11 den kaynaklanıyor daha çok yeni bi işletim sistemi. En iyisi bu hatayı windowsa bildirmek.
Aylardır Win11 kullanıyorum ve aylardır mc oynuyorum, hiç problem yok. Tam tersine Microsoft uygulamaları Win11'de daha iyi çalışıyor.

Sonunda MC Launcheri kaldırmayı başardım ancak Microsft Store üzerinden indirmeye çalıştığımda GamePass almamı istiyor .d

@Meynn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,797
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri