YigitIsTaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
Parasını vererek orijinal hali ile satın almış olduğum Minecraft'ı kuramıyorum alttaki ekranda kalıyor. İşletim sistemim Windows 11
Launcher'ı nereden indirdiniz? Son güncelleme ile birlikte launcher'ı Microsoft Store'dan indirmek gerekiyor. Eğer siteden indirdiyseniz,sorun bundan kaynaklı olabilir.Parasını vererek orijinal hali ile satın almış olduğum Minecraft'ı kuramıyorum alttaki ekranda kalıyor. İşletim sistemim Windows 11
Alıntıyı görüntüle
Evet internetten indirdim, Microsoft Storeden deneyeceğim çok sağolunLauncher'ı nereden indirdiniz? Son güncelleme ile birlikte launcher'ı Microsoft Store'dan indirmek gerekiyor. Eğer siteden indirdiyseniz,sorun bundan kaynaklı olabilir.
Ancak Launcher i başlatamıyorumLauncher'ı nereden indirdiniz? Son güncelleme ile birlikte launcher'ı Microsoft Store'dan indirmek gerekiyor. Eğer siteden indirdiyseniz,sorun bundan kaynaklı olabilir.
Mutlaka sonucu buraya yazın.Evet internetten indirdim, Microsoft Storeden deneyeceğim çok sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ancak Launcher i başlatamıyorum
Microsoft Store'dan indirdiğinizi mi?Ancak Launcher i başlatamıyorum
Forumda korsan link veya öneri yasak.bana biri cracklı indirmneyi gosatersin
Evet Microsoft Store üzerinden indirmemiş olduğum halde indirilmiş olarak gözüküyor, yine de oyna butonuna basıp çalıştırmayı denediğimde Launcher başlamıyor.Mutlaka sonucu buraya yazın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Microsoft Store'dan indirdiğinizi mi?
Yönetici olarak başlatmayı dener misiniz?Evet Microsoft Store üzerinden indirmemiş olduğum halde indirilmiş olarak gözüküyor, yine de oyna butonuna basıp çalıştırmayı denediğimde Launcher başlamıyor.
Aylardır Win11 kullanıyorum ve aylardır mc oynuyorum, hiç problem yok. Tam tersine Microsoft uygulamaları Win11'de daha iyi çalışıyor.Kesin bir şey diyemem ama bence windows 11 den kaynaklanıyor daha çok yeni bi işletim sistemi. En iyisi bu hatayı windowsa bildirmek.