Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Fivem port yönlendirme

arkadaşlar fivem'de bi sunucuya girmeye çalışıyorum arkadaşlar vs. girdi ben giremiyorum şöyle bir hata alıyorum port yönlendirme falan varmış onları yaptım fakat hala giremiyorum nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmıdır
  2. sefagkts

Halo Infinite yanıt vermiyor

Arkadaşlar steam'den halo infinite indirdim de oyun açılmıyor görseldeki yükleme ekranında yanıt vermiyo kapanıyo direk hata kodu vs. çıkmıyor internette çözümünü bulamadım bilen var mı?
  3. sefagkts

Metin2 Tarzı oyun önerisi

Arkadaşlar karakter kasmalı başlıkta belirttiğim gibi bildiğiniz oyun var mı? Türkçe dil olursa daha iyi ücretli olursa max 300-400 güzel olur veya Saltanat MT2 bileniniz varsa o tarz sunucu var mı kapanmayacak uzun soluklu
  4. sefagkts

FC24 xbox gamepad gecikme

Arkadaşlar pc de xbox gamepad 9. nesil kullanıyorum da kablosuz kullanıyorum gecikme olmaya başladı oyunu ilk aldığımda yoktu sonradan başladı 23 de hiç böyle bişey olmamıştı ping 35 sabit niye böyle acaba
  5. sefagkts

FC 24 ödeme gerçekleşti oyun gelmedi

Arkadaşlar steam'den aldım oyunu karttan parayı çekti fakat kütüphaneye oyun gelmedi resimdeki gibi diyor ama parayı çekti geri vermedi steamde son satın alınanlarda da gözüküyor ne yapabilirim
  6. sefagkts

Valorant R5 5600 çok izlekli görselleştirme

Arkadaşlar r5 5600 var bende başlıkta yazdığım grafik ayarı bende var ama aynı işlemcisi olan arkadaşımda yok neden olabilir 1680987140 işlemcisini yeni taktı bu arada ama bende sonradan aldım taktım bana geldi hemen
  7. sefagkts

Rockstar Games Şifre Yenileme

Arkadaşlar şifremi unuttum giriş yapamıyorum yenileme bağlantısı gelmiyor ne yapabilirim sanırım çok eski genel bir sorun nasıl düzelir
  8. sefagkts

GTA5 RP Sunucu önerisi

Arkadaşlar oynadığınız tavsiye ettiğiniz sunucu varmıdır arkadaşlarımla oynamak için düzgün bir yer arıyorum. Bir de fivem sunucusu ne oluyor gta rp ile aynı mı farkı varmı acaba
  9. sefagkts

FIFA 23 xbox gamepass pc geliyor mu

Arkadaşlar xbox gamepass pc için fifa 23 gelicek mi burda gözüküyor ama 10 saat sınırı olur mu acaba bilen varmı?
  10. sefagkts

Fifa22 frikik vs imleç

Arkadaşlar frikikte veya penaltıda bazı yt videolarında veya twitch yayınlarında izlediğim kişiler imleçi sabit tutabiliyor istediği yerde ama bende dokunduğum gibi fırlayıp geri ortaya geliyor nasıl sabit şekilde hareket ettirebilirim alışkanlık diyolar ama imkansız hiç kıpırdamadan istediği...
  11. sefagkts

Metin2 tarzı oynayacak oyun

İşten geldikten sonra zaman geçirmelik mt2 tarzı oyun tavsiyesi bekliyorum. SalatanatMT2 tarzı sunucu tavsiyeleri de olabilir. Türkçe dil olursa güzel olur.
  12. sefagkts

EA Play ve Pro farkı

Arkadaşlar eaplay almak istiyorum ama 10 saat limit falan bir şeyler yazıyor tam anlayamadım kullanan varsa eaplay da oyunlarda 10 saat oynama limiti mi var acaba?
  13. sefagkts

New World Tarzı Oyun

Amazonun oyunu new world'u bilirsiniz o tarz ücretsiz veya çok yüksek fiyatlı olmayacak vakit geçirebileceğim oyun tavsiyeleri?
  14. sefagkts

Forza Horizon 4 En Hızlı Araba

Oyundaki en hızlı araba hangi araba acaba internette her yerde farkı araçlar gösteriliyor.
  15. sefagkts

Shadow of the tomb raider bigfile 0003 hatası

Başlıkta da belirttiğim gibi bu hatayı alıyorum internetten araştırdım bilgi bulamadım 2 farklı yerden indirdim aynı hatayı verdi çözümünü bilen varmı?
  16. sefagkts

Gamexl güvenilir mi?

Arkadaşlar gamexl diye bir site var instagramda gezerken denk geldim ucuzdan oyun vs. satıyolar sanırım e posta şifre olarak veriyolar. Daha önce alan varmı bilen vs.
  17. sefagkts

Forza Horizon 4 Klavye Sorunu

Başlıkta belirttiğim üzere oyunda arabayı sürerken bazı zamanlar (genellikle) sağa sola dönerken araba dönmüyor 1 2 saniye gecikmeli algılıyor neden olabilir nasıl düzelir bilgisi olan varmıdır? Microsoft Store'dan aldım.
Geri