almanızı önermem hangi oyunu almayı düşünüyorsunuzArkadaşlar gamexl diye bir site var instagramda gezerken denk geldim ucuzdan oyun vs. satıyolar sanırım e posta şifre olarak veriyolar. Daha önce alan varmı bilen vs.
Araştırdığımda bu konuyu görmüştüm hesabım kapandı orda diye yazamadım sana teşekkür ediyorum. Sıkıntı yaşamadın dimi halaMerhaba dostum sana yardımcı olması açısından başka bir forumdaki yazımı kopyalıyorum.,
3 Şubat Minecraft Premium hesapları aldık , bakalım aksi bir durum gerçekleşirse yazacağım zaten buraya
Siparişlerim hakkında tekrar yazma gereği duydum kusura bakmayın,
an itibari ile;
Hitman 3 Ucuz Satın Al
Assassin’s Creed Valhalla Ultimate+DLC+PATCHES
GTA V Premium Online Edition (Epic Games)
Cyberpunk 2077 Ucuz Satın Al
Battlefield 1
Yukarıda linkini bıraktığım 5 adet ürünü yaklaşık 15 dakika önce sipariş ettim ve 5 dakika geçmeden tüm oyunların hesap bilgilerini mail yoluyla ulaştırdılar.
Cyberpunk, GTA 5 ve Hitman 3 aynı hesapda yer alıyor ayrı ayrı vermediler.
Battlefield 1 için Origin hesabı verdiler.
AC için Uplay hesabı verdiler.
Satın alım yapmadan önce yaklaşık 15 dakika tek tek her şeyi canlı destekden sordum, canlı destek hızlı cevap veriyor bir sorununu yakalayamadım.
Perşembe gün ki almış olduğum 4 adet Minecraft hesaplarında hiçbir problem daha yaşamadım, bakalım ne olacak.
Alışveriş yapacak olan arkadaşlar için bilgi olması amacıyla yazıyorum. Diğer konum
Fifa 21almanızı önermem hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz
Merhaba dostum , henüz bir problem yaşamadım hesaplar hala aktif ve kullanıyorum hatta şu an ac valhallayı indirmeye koydumAraştırdığımda bu konuyu görmüştüm hesabım kapandı orda diye yazamadım sana teşekkür ediyorum. Sıkıntı yaşamadın dimi hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fifa 21
gamesatış bakabilirsiniz güvenilir orasıAraştırdığımda bu konuyu görmüştüm hesabım kapandı orda diye yazamadım sana teşekkür ediyorum. Sıkıntı yaşamadın dimi hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fifa 21
oralar güvenilir biliyorum da fiyat işi bozuyorgamesatış bakabilirsiniz güvenilir orası
tamamdır teşekkürler bir denemek lazımMerhaba dostum , henüz bir problem yaşamadım hesaplar hala aktif ve kullanıyorum hatta şu an ac valhallayı indirmeye koydum, FİFA 21 için net bişey demem doğru olmaz ama sitenin canlı desteği mevcut ve hızlı cevaplıyorlar bi bak istersen , FİFA 21 Ucuz Satın Al