Neler Yeni

Gamexl güvenilir mi?

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Arkadaşlar gamexl diye bir site var instagramda gezerken denk geldim ucuzdan oyun vs. satıyolar sanırım e posta şifre olarak veriyolar. Daha önce alan varmı bilen vs.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Çalınan hesapları satıyorlar, almanızı önermem. Sonrasında hesabı geri alırlar ve paranızdan olursunuz. Oynayacağınız oyuna bağlı olarak indirimleri vs. kovalayın, GamePass sistemine de göz atın.

OrkunAkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
OrkunAkay
Merhaba dostum sana yardımcı olması açısından başka bir forumdaki yazımı kopyalıyorum.,

3 Şubat Minecraft Premium hesapları aldık , bakalım aksi bir durum gerçekleşirse yazacağım zaten buraya
Siparişlerim hakkında tekrar yazma gereği duydum kusura bakmayın,

an itibari ile;

Hitman 3 Ucuz Satın Al
Assassin’s Creed Valhalla Ultimate+DLC+PATCHES
GTA V Premium Online Edition (Epic Games)
Cyberpunk 2077 Ucuz Satın Al

Battlefield 1

Yukarıda linkini bıraktığım 5 adet ürünü yaklaşık 15 dakika önce sipariş ettim ve 5 dakika geçmeden tüm oyunların hesap bilgilerini mail yoluyla ulaştırdılar.
Cyberpunk, GTA 5 ve Hitman 3 aynı hesapda yer alıyor ayrı ayrı vermediler.
Battlefield 1 için Origin hesabı verdiler.
AC için Uplay hesabı verdiler.

Satın alım yapmadan önce yaklaşık 15 dakika tek tek her şeyi canlı destekden sordum, canlı destek hızlı cevap veriyor bir sorununu yakalayamadım.

Perşembe gün ki almış olduğum 4 adet Minecraft hesaplarında hiçbir problem daha yaşamadım, bakalım ne olacak.

Alışveriş yapacak olan arkadaşlar için bilgi olması amacıyla yazıyorum. Diğer konum

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Arkadaşlar gamexl diye bir site var instagramda gezerken denk geldim ucuzdan oyun vs. satıyolar sanırım e posta şifre olarak veriyolar. Daha önce alan varmı bilen vs.
almanızı önermem hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dostum sana yardımcı olması açısından başka bir forumdaki yazımı kopyalıyorum.,

3 Şubat Minecraft Premium hesapları aldık , bakalım aksi bir durum gerçekleşirse yazacağım zaten buraya
Siparişlerim hakkında tekrar yazma gereği duydum kusura bakmayın,

an itibari ile;

Hitman 3 Ucuz Satın Al
Assassin’s Creed Valhalla Ultimate+DLC+PATCHES
GTA V Premium Online Edition (Epic Games)
Cyberpunk 2077 Ucuz Satın Al

Battlefield 1

Yukarıda linkini bıraktığım 5 adet ürünü yaklaşık 15 dakika önce sipariş ettim ve 5 dakika geçmeden tüm oyunların hesap bilgilerini mail yoluyla ulaştırdılar.
Cyberpunk, GTA 5 ve Hitman 3 aynı hesapda yer alıyor ayrı ayrı vermediler.
Battlefield 1 için Origin hesabı verdiler.
AC için Uplay hesabı verdiler.

Satın alım yapmadan önce yaklaşık 15 dakika tek tek her şeyi canlı destekden sordum, canlı destek hızlı cevap veriyor bir sorununu yakalayamadım.

Perşembe gün ki almış olduğum 4 adet Minecraft hesaplarında hiçbir problem daha yaşamadım, bakalım ne olacak.

Alışveriş yapacak olan arkadaşlar için bilgi olması amacıyla yazıyorum. Diğer konum
Araştırdığımda bu konuyu görmüştüm hesabım kapandı orda diye yazamadım sana teşekkür ediyorum. Sıkıntı yaşamadın dimi hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

almanızı önermem hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz
Fifa 21

OrkunAkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
OrkunAkay
Araştırdığımda bu konuyu görmüştüm hesabım kapandı orda diye yazamadım sana teşekkür ediyorum. Sıkıntı yaşamadın dimi hala

Fifa 21
Merhaba dostum , henüz bir problem yaşamadım hesaplar hala aktif ve kullanıyorum hatta şu an ac valhallayı indirmeye koydum :) , FİFA 21 için net bişey demem doğru olmaz ama sitenin canlı desteği mevcut ve hızlı cevaplıyorlar bi bak istersen , FİFA 21 Ucuz Satın Al

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Fifa 21
gamesatış bakabilirsiniz güvenilir orası

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamesatış bakabilirsiniz güvenilir orası
oralar güvenilir biliyorum da fiyat işi bozuyor

Merhaba dostum , henüz bir problem yaşamadım hesaplar hala aktif ve kullanıyorum hatta şu an ac valhallayı indirmeye koydum :) , FİFA 21 için net bişey demem doğru olmaz ama sitenin canlı desteği mevcut ve hızlı cevaplıyorlar bi bak istersen , FİFA 21 Ucuz Satın Al
tamamdır teşekkürler bir denemek lazım

Hakan94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Can
bu siteden hala oyun alan var mı? Yazık paranıza hesabı veriyorlar sonra hesaba girilmiyor. Adamlara her yerden yazıyorum cevap vermiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,172
Üyeler
159,893
Son üye
tavukpilav
Top Bottom