Arama sonuçları: *

1. Asag

Korku Oyunu Önerisi...

P.T Silent Hill, Devotion gibi oyunlar tadında korku oyunu önerisi istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  2. Asag

Valorant V-Sync Kasma Problemim

Selamlar, Arkadaşlar Valorant'ı normalde V-Sync açık oynuyorum fakat yanlış duymadıysam V-Sync oyunlarda gecikmeye sebep oluyormuş, bu yüzden V-Sync'i kapattım. Kapattığımda ise oyunda sanki sürekli bir kasma hissi var gibi geldi, sensim olduğundan fazla gibi hissettim. Acaba herkeste mi...
  3. Asag

Valorant Yeni Battlepass ve Ajanı Nasıl Buldunuz?

Ajanı pek anlamış değilim, oynanışı zor gibi. Fakat battlepass aşırı hoşuma gitti, mutlaka alacağım.
  4. Asag

2600X 1650 Super Valorant 144FPS

Beyler selamlar, 1 hafta önce 5600XT ekran kartımı garantiye gönderdim ve elimde bulunan 1650 Super ekran kartını kullanıyorum. Ayarlar en düşükte olmasına rağmen ara sıra 144FPS altına düşüyor, bu durum normal mi?
  5. Asag

15 TL ve altı oyun önerisi?

Steam hesabımda 15 lira kaldı ne önerirsiniz?
  6. Asag

Öneri 5-10-15 TL Steam Oyun Önerir misiniz?

Bir kaç tane oyun önerisinde bulunur musunuz?
  7. Asag

Bu konu düzenlenmiştir.

Böyle karar vermeli olanlardan falan var mı öneriniz normal story de olabilir.
  8. Asag

Valorant yeni güncelleme sonrası ;

250-350 arası FPS alıyordum fakat 150-200'lere düştü. 15-20 olan pingim 50-60 ve arada çok çok üstüne çıktı. Sizde de aynı sorunlar mevcut mu?
  9. Asag

Öneri Chill, vakit öldürmelik oyun önerisi?

Böyle olur ya, boş boş oynarsın bir anlamı yoktur ama huzur ve rahatlık hissi verir... Zamanı hızlı geçirir. Örneğin ; Ori and the Blind Forest... Aynı türde olsun demiyorum ama dediğim gibi olsun, anladınız siz ehehe. :D Teşekkürler şimdiden herkese.
  10. Asag

Bedava oyun önerisi...

5-6 tane oyun aldım fakat kartımda para bitti, bedava ne önerirsiniz? Sistem : 2600X / 1660 Super 1603633776 Tür çok fark etmez bu arada...
  11. Asag

Kötü sistem için bedava oyun önerisi

Toplayana kadar elimde eski bir laptop var, oyun önerisi olan var mı?
  12. Asag

Bu tarz oyunların türü nedir?

Bugün 2 boyutlu bir oyun keşfettim, aşırı eğlendim oynarken bir kaç kere daha bitirebilirim. Bu tarzdaki oyunların türü ne oluyor ona göre oyun arayacağım. Önerisi olan varsa onlara da bakabilirim. Teşekkürler. 😍
Top Bottom