Valorant V-Sync Kasma Problemim

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Selamlar,

Arkadaşlar Valorant'ı normalde V-Sync açık oynuyorum fakat yanlış duymadıysam V-Sync oyunlarda gecikmeye sebep oluyormuş, bu yüzden V-Sync'i kapattım.
Kapattığımda ise oyunda sanki sürekli bir kasma hissi var gibi geldi, sensim olduğundan fazla gibi hissettim. Acaba herkeste mi böyle yoksa monitörümden kaynaklı bir sıkıntı mı?

@alpolojix / Leroxy

Selamlar,

Arkadaşlar Valorant'ı normalde V-Sync açık oynuyorum fakat yanlış duymadıysam V-Sync oyunlarda gecikmeye sebep oluyormuş, bu yüzden V-Sync'i kapattım.
Kapattığımda ise oyunda sanki sürekli bir kasma hissi var gibi geldi, sensim olduğundan fazla gibi hissettim. Acaba herkeste mi böyle yoksa monitörümden kaynaklı bir sıkıntı mı?

@alpolojix / Leroxy
sıkıntı valorantta aynısı bende de oluyor ben v-sync açık oynuyorum.

V sync i kapatırsan doğal olarak kasma hissiyatı verir çünkü senkronizasyonu iptal ediyorsun

V sync i kapatırsan doğal olarak kasma hissiyatı verir çünkü senkronizasyonu iptal ediyorsun
çoğu oyunda böyle bir sıkıntı yok benim bildiğim kadarıyla sadece valorantta var.

bende yok.
teknoloji olarak sadece Freesync kullanıyorum bir de 4X MSAA Açık.
Radeon gecikme önleme ve görüntü keskinleştirme %80 açık. Bir de Geliştirilmiş Senkronizasyon açık.

valorant o yönlerde sıkıntılı mesela ben grafik ayarlarını yükseltince fps im artabiliyor

bende açık olunca ani haraket yaptığımda ya fps artıyor yada azalıyor kapalı olduğundada kasma hissi oluyor

V-Sync açınca donmuyordur. Gecikme artıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,205
Üyeler
195,298
Son üye
y4siz
Geri