Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Cities Skylines 2 alınır mı?

Dostlar Microsoft store üzerinden Cities Skylines 2 almayı düşünüyorum. İlk oyunu severek saatlerce oynamış biri olarak sizce 2. oyuna 500TL vermeye değer mi?
  2. Mehmet

BF5 online oyuncu sayısı

Dostlar Epic üzerinden BF5 alacağım ancak online için oyuncu sayısı nasıl? Sizce online için almaya değer mi?
  3. Mehmet

Hangi BF oyununu önerir siniz?

Dostlar BF serisinden online olarak uzun soluklu oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz? https://store.steampowered.com/publisher/EA/list/61139/
  4. Mehmet

7 days to die tek kişi oynanır mı?

Dostlar herkese iyi forumlar. 7 days to die almayı düşünüyorum. Sizce tek kişi oynaması zor bir oyun mu?
  5. Mehmet

60TL Steam oyun önerisi

Dostlar bu indirimlerde baya bir şey aldım ancak 60TL bütçe kaldı. En iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Siz ne önerir siniz? Aklıma Stronghold Warlords ve kingdom come deliverance var.
  6. Mehmet

Cities: Skylines II 425TL verilir mi?

Dostlar Cities Skylines serisi hayranı olarak sizce bu oyuna 425TL verilir mi?
  7. Mehmet

Öneri Steam 400TL oyun önerisi

Dostlar steam yaz inidirmlerinde 400TL bütçem var. Şu an aklımda Days Gone ve Bannerlord var. Sizin önerileriniz nedir. Bütçeyi az bir miktar da olsa aşabilirim.
  8. Mehmet

Mafia III: Definitive Edition Alınır mı?

Dostlar oyun şuan Epic Games'de 49TL sizce alınır mı?
  9. Mehmet

ETS 2 sizce hangi harita DLC si alınmalı?

Dostlar bunlardan birini alacağım. Sizce hangisi daha güzel.
  10. Mehmet

A way out farklı PC üzerinden birlikte oynanıyor mu?

Dostlar Gamepass'de A way out farklı PC üzerinden birlikte oynanıyor mu?
  11. Mehmet

Fall Guys hala alınır mı?

Dostlar bildiğiniz üzere yarın indirim başlıyor. Fall Guys'ın indirime girmesini bekliyorum ancak hala alınır mı şüphelerim var. Anlık oyuncu sayısı ne kadar veya oyun hala güncelleniyor mu?
  12. Mehmet

Dying Light alınır mı?

Dostlar oyun Steam'de 20TL sizce alınır mı? Hikaye modu var mı? Multiplayer modu nasıldır ve tek kişi sarar mı? Oyun çok korkunç mu?
  13. Mehmet

20TL civarı oyun önerisi

Dostlar Steam'de 20TL var. Tek başıma oynayabileceğim vakit geçirmelik oyun önerir misiniz?
  14. Mehmet

Battlefield serisi önceki oyunlar ile bağlantılı mı?

Dostlar Battlefield 1 ve Battlefield 5 önceki oyunlar ile bağlantılı mı? Hikayeleri nasıl?
  15. Mehmet

L.A Noire güzel bir oyun mu?

Dostlar indirimlerden aklımda iki oyun var. Bully ve L.A Noire almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır alınır mı? @Doğukan Fidan https://store.steampowered.com/app/110800/LA_Noire/
  16. Mehmet

Stronghold Crusader tarzı strateji oyunu önerisi

Dostlar Stronghold Crusader mantığında yani Halkını yönet, geliş, saldır mantığında strateji oyunları arıyorum. Stronghold crusader çok sevdiğim bir oyun ancak max 20TL bütçede buna benzer var mı böyle bir oyun? Aklımda Age of Empires II var ancak sizce artık eskidi mi? @Doğukan Fidan @Tost Kayaoğlu
  17. Mehmet

Uncharted oynamaya nereden başlanmalı?

Dostlar PS3 konsoluma Uncharted alıp başlamak istiyorum. Nasıl bir sırayla başlamalıyım? Geri kalan PS4 kısmına gelen bölümler ise izleriz artık :D @Doğukan Fidan
  18. Mehmet

Öneri Sizce takasa girmek mantıklı olur mu?

Dostlar Dolap üzerden bir satıcıdan ile The last of us PS3 CD almayı düşünüyorum. Ancak Minecraft ile takas yapalım diyor sizce mantıklı mı? Hiç oynamıyorum bile minecraft neredeyse. Bu arada Dolap üzerinden daha önce işlem yapan varsa bir kaç sorum olacak.
  19. Mehmet

Öneri Hangi Metal Slug oyununu almalıyım?

Dostlar eskiden atarimle oynadığım Metal Slug serisini Steam üzerinde gördüm ve defalarca bitirdiğim oyun içimi tekrardan bir kıpır kıpır etti ancak Metal Slug 1/2/3 oyunlarını gördüm. Sizce hangisini almalıyım yoksa hepsini almalı mıyım? https://store.steampowered.com/app/366250/METAL_SLUG/...
  20. Mehmet

Ea Play "Yeni oyunları 10 saate kadar deneyin" ne anlama geliyor?

Dostlar EA Play satın almayı düşünüyorum ancak şöyle bir şey gördüm. Bu ne anlama geliyor. Yani ben EA PLAY aldığım zaman FİFA 21 oyununu en fazla 10 saat mi oynayabileceğim. Son olarak 6TL değer mi?
Geri