Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Yardım Apex Legends Yüklenme Ekranı ve Menüde FPS Sorunu

Merhaba, oyun açılırken "processing and compiling shaders" ile yükleme ekranı epey uzun oluyor. Girip seri 1-2 el atıp kafa dağıtayım diyorum ama bu kadar sürünce can sıkıyor. Oyun yüklenince de menüde 15-20sn kadar 10-15 fps lere kadar düşüyor sonra 170+ fps oluyor bu da can sıkıcı. Driver...
  2. Ricciardo

Öneri Online Chill Oyun Önerisi

Arkadaşlar genellikle cs, valo tarzı competitive oyunlar oynuyorum. F1, asetto corsa tarzı oyunlar da ilgimi çekiyor ancak direksiyon setim yok, gamepad ile oynamak da ilgimi çekmiyor. Oynarken kafamı yormayacak, rahat takılıp laflayabileceğim online oyun önerileriniz var mı? Stem, Epic vs...
  3. Ricciardo

Yardım CS:GO Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar CS:GO'da FPS'im olması gerekenden az. Laptopun özellikleri: i5 11400h, rtx 3050, 8x2 3200mhz ram (Diğer özellikleri lazımsa sorabilirsiniz, model: Monster Abra A7 V13.1.3) Cs de düşük ayarlarda fps_max 0 komutu ile gökyüzüne baksam dahi 190 fps leri geçmiyor, genellikle 120-140...
  4. Ricciardo

Yardım Globaller Yardımcı Olabilir Mi (Fps oyunları için aim konusunda yardım gerekli)

Başlığa globaller yazdım ama supremeler de kabul :D Şaka bi yana rekabetçi fps oyunlarında aim konusunda yardımınız lazım, elim çok çabuk soğuyor, bazen oyunda kendi çapımda bi Dev1ce, Xantares gibi vuruşlar yaparken bile 10 dakika sonra hiç adam vuramayacak hâle gelebiliyorum. Ben ve arkadaşım...
  5. Ricciardo

Yardım CS:GO Grafik Ayarları Değişmiyor

Cs de grafik ayarlarını düşüğe alıyorum, menüde düşük yazıyor ancak oyun içinde grafikler hala yüksek. Oyun dosyalarını doğruladım işe yaramadı, dün akşam oyunu kaldırıp tekrar indirdim hala aynı. Nasıl çözebilirim?
  6. Ricciardo

CS:GO Seçkin Hesabı Paylaşma

Arkadaşlar selam bir sorum var. Biliyorsunuz Steam'de kütüphane paylasma olayı var, kütüphanenizi paylaştığınız arkadaşınız kendi hesabından sıfır ilerlemeli bir şekilde oyuna baştan başlayıp güzel güzel ilerleyerek oynayabiliyor. Yeni bir hesap açıp seçkin cs olan hesabımla kütüphanesini...
Top Bottom