Öneri Online Chill Oyun Önerisi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,982
Arkadaşlar genellikle cs, valo tarzı competitive oyunlar oynuyorum. F1, asetto corsa tarzı oyunlar da ilgimi çekiyor ancak direksiyon setim yok, gamepad ile oynamak da ilgimi çekmiyor.

Oynarken kafamı yormayacak, rahat takılıp laflayabileceğim online oyun önerileriniz var mı? Stem, Epic vs üzerinde olabilir, absürt fiyatlı olmamak kaydıyla ücretli olabilir. Teşekkürler.

warframe

Listeme ekledim biraz inceleyip karar vereceğim, teşekkürler. Önceden belirtmemiştim ancak online olursa güzel olur, bu doğrultuda başka önerin varsa alabilirim dostum.

ben solo oynarken geyet chill oynuyodum, arkadaşlarla chill olamıyor malesef ama:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vakit sıkıntı değil ama öğrenmekle fazla uğraştırıyorsa pas geçerim muhtemelen. Teşekkürler
hayır gaye kolay
oyunun solo bir serveri bulunmamakta

Arkadaşlar genellikle cs, valo tarzı competitive oyunlar oynuyorum. F1, asetto corsa tarzı oyunlar da ilgimi çekiyor ancak direksiyon setim yok, gamepad ile oynamak da ilgimi çekmiyor.

Oynarken kafamı yormayacak, rahat takılıp laflayabileceğim online oyun önerileriniz var mı? Stem, Epic vs üzerinde olabilir, absürt fiyatlı olmamak kaydıyla ücretli olabilir. Teşekkürler.
knk stardew valley var en fazla 4 kişi oynanıyor ama modlarla daha fazla yapabiliyorsun sanırım çiftlik oyunu çok eglenceli gercekten bir çiftlik oyunundan fazlası oynamanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,682
Üyeler
197,530
Son üye
erendkr
Geri