paralı olması sıkıntı olur mu araba olarak retrowawe kesinlikle öneririm adam biçme falan seversen left for dead 2 fena sarar başından kalkamazsıncoral island, len's island gibi gibi hayatta kalma inşa etme çiftlik simülasyonu tarzı oyunlar arıyorum piksel piksel olmasın 2d olmasın yeter (ayrıca forest stranded deep gibi de olmasın daha soft ve chill oyun arıyorum)
paralı olması sorun olmaz da dediğim gibi çiftlik kurma, hayatta kalma inşa etme vb. tarzında istedim dostum l4d2 falan çok ters istediğim oyun türüneparalı olması sıkıntı olur mu araba olarak retrowawe kesinlikle öneririm adam biçme falan seversen left for dead 2 fena sarar başından kalkamazsın
contract villecoral island, len's island gibi gibi hayatta kalma inşa etme çiftlik simülasyonu tarzı oyunlar arıyorum piksel piksel olmasın 2d olmasın yeter (ayrıca forest stranded deep gibi de olmasın daha soft ve chill oyun arıyorum)
he tamam kusura bakma stardey valley piksel piksel mi emin değilim ama o da chill bir oyunparalı olması sorun olmaz da dediğim gibi çiftlik kurma, hayatta kalma inşa etme vb. tarzında istedim dostum l4d2 falan çok ters istediğim oyun türüne