Arama sonuçları: *

1. redlinetr

Sevmek İsteyip Sevemediğiniz Oyunlar

Herkesin sevdiği ve sizin deneyip sevemediğiniz oyunlar var mı ? Ben Mount&Blade ,witcher, RDR serilerine bi türlü ısınamadım. Çok ağır ve hantal geliyor oyunlar.
  2. redlinetr

Oyun Oynayabileceğim Arkadaş Önerisi

Yanlış okumadınız. Oyun oynamak isteyip, oyun oynayacak arkadaş bulamayanlar varsa toplaşak oynayak.
  3. redlinetr

Steam İadesinde Bekleyen Bakiye

Steamde oyun iade ettim ve bugün onaylamışlar. Şuan bekleyen bakiye olarak gözüküyor. Ortalama kaç gün ya da saat içinde aktif oluyor ?
  4. redlinetr

Epic Games Neden Hala Steam'i Geçemiyor ?

Adamlar 283768 tane AA oyun dağıttı fakat hala insanların 1. önceliği olabilmiş değil. Fortnite ve beleej oyunlar olmasa kullanan olmayacak. Sizce steam kadar tercih edilen bir platform olmasının nedeni server ve launcher kalitesi mi ?
  5. redlinetr

Beraber Oyun Oynayalım

Beyler çok sıkıldım beraber oyun oynayalım DayZ, Among Us, LoL vs. oynuyosanız alayım geleyim beraber oynayalım.
  6. redlinetr

COD: Warzone Şu An Kaç GB Yer Kaplıyor ?

175GB yer istiyor. Bunun ne kadarını kullanıyor günümüz itibariyle? Yüklü olan birisi söyleyebilir mi ?
  7. redlinetr

Survival Oyun Oynayanlar

Beyler çok sıkıldım var mı oynadığınız Rust hariç Survival-RPG oyunlar. Beraber oynayalım. DayZ olur, Arma3 olur, Squad olur vs.vs.
  8. redlinetr

Among Us Ne Tarz Bir Oyun ?

Son 1-2 haftadır sürekli görüyorum. Town of Salem tarzı bir oyun mu ?
  9. redlinetr

Yeni Harry Potter Oyunu "Hogwarts Legacy" Geliyor..!

1-1.5 Sene önce fragmanı Leaklenen Harry Potter oyunu resmen geliyor. :love: Yapımcılığını Avalanche Software'ın üstlendiği Hogwarts Legacy oyunu 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. NOT: Oyun OpenWorld-RPG olacakmış. Fragman:
Top Bottom