redlinetr 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 873 Reaksiyon skoru 529 22 Eylül 2020 #1 Beyler çok sıkıldım var mı oynadığınız Rust hariç Survival-RPG oyunlar. Beraber oynayalım. DayZ olur, Arma3 olur, Squad olur vs.vs.
Beyler çok sıkıldım var mı oynadığınız Rust hariç Survival-RPG oyunlar. Beraber oynayalım. DayZ olur, Arma3 olur, Squad olur vs.vs.
B Batuhan Akbaş 80+ Silver Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2,575 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 1,671 22 Eylül 2020 #2 ARK deneyebilirsin Epic bedava vermişti zamanında.
Oksygen Cezalı 80+ Bronze Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 980 Reaksiyon skoru 528 22 Eylül 2020 #3 ark redlinetr yazmış: Beyler çok sıkıldım var mı oynadığınız Rust hariç Survival-RPG oyunlar. Beraber oynayalım. DayZ olur, Arma3 olur, Squad olur vs.vs. Devamı için tıklayın...
ark redlinetr yazmış: Beyler çok sıkıldım var mı oynadığınız Rust hariç Survival-RPG oyunlar. Beraber oynayalım. DayZ olur, Arma3 olur, Squad olur vs.vs. Devamı için tıklayın...
redlinetr 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 873 Reaksiyon skoru 529 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Batuhan Akbaş yazmış: ARK deneyebilirsin Epic bedava vermişti zamanında. Devamı için tıklayın... Oksygen yazmış: ark Devamı için tıklayın... Beyler ARK'ın içinde geçtik sene başında. Ben forumda oynayan varsa 2-3 kişi oynayak diye şeyettim.
Batuhan Akbaş yazmış: ARK deneyebilirsin Epic bedava vermişti zamanında. Devamı için tıklayın... Oksygen yazmış: ark Devamı için tıklayın... Beyler ARK'ın içinde geçtik sene başında. Ben forumda oynayan varsa 2-3 kişi oynayak diye şeyettim.