Öneri Hikayeli oyun önerisi

ac serisi bir noktadan sonra kopuyor ben sadece unitye kadar olanlarını oynadım ilk oyunlar hikaye olarak bağlantılı olduğu için çok sevmiştim
kuzenimde önermişti 1 i oynama 2 den başla dedi bencede başlanambilecek bir oyun başlamayı düşünüyorum

Arkadaşlar 4 senedir bilgisayarım var sadece Lol Minecraft squad gibi oyunlar oynuyorum şuana kadar bitirdiğim tek hikayeli oyun far cry primal ve çok hoşuma giden bir oyun buna benzer başka oyun önerilerine açığım

Sistem:
Rx6700xt R5 8400f 32b ram
tlou uncharted spiderman rdr2

Korku olarak Residint evil serisi sarar 7 ve 8. Oynu peş pese soluksuz oynadım daha yeni
Alane wake 2 olabilir
God of War olur
Tlou 1
Detroit
olur başlangicta bunlar sarar gibi

metro biraz oynadım pek eğlenemedim aslında söylediğiniz doğru daha ne tarz oyunlar sevdiğimi bilmiyorum bunu nasıl öğreniceğim onuda bilmiyorum :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

discord kullanoyurmusunuz
Bence her türün en iyi oyunlarına bakın, zaten az çok görürsünüz etraftan. howlongtobeat sitesinden oyunların kaç saatte bittiğine bakabiliyorsunuz. Kendi türünde popüler olan ve 10-15 saati geçmeyecek oyunları test ederek başlayabilirsiniz. Bu arada piyasada bir sürü açık dünya oyunu var ve çoğunun dünyası bomboş. Onları üst üste oynamamaya dikkat edin. Özellikle Ac serisinin son oyunlarından maximum 1 tane yeterli yeni bir oyuncu için. Yoksa oynarken boğulursunuz. Ha bana kalsa Ac'den iyi açık dünya oyunu dolu, ona gerek bile yok

kuzenimde önermişti 1 i oynama 2 den başla dedi bencede başlanambilecek bir oyun başlamayı düşünüyorum
1 deki altair karakterine pek değinilmiyor o yüzden hikaye olarak 2. oyunun gerisinde ama oynamakta fayda var bazı şeyleri daha iyi anlamak için

days gone ne kadar sürer tahmini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asasins creed serisine en baştanmı başlamalıyım
yenı başlayacağın için ben olsam odyssey ve origins dan başlarım
days goneda 40 civarıydı diye hatırlıyorum gamepad ile de keyıfle oynanıyor

Bence her türün en iyi oyunlarına bakın, zaten az çok görürsünüz etraftan. howlongtobeat sitesinden oyunların kaç saatte bittiğine bakabiliyorsunuz. Kendi türünde popüler olan ve 10-15 saati geçmeyecek oyunları test ederek başlayabilirsiniz. Bu arada piyasada bir sürü açık dünya oyunu var ve çoğunun dünyası bomboş. Onları üst üste oynamamaya dikkat edin. Özellikle Ac serisinin son oyunlarından maximum 1 tane yeterli yeni bir oyuncu için. Yoksa oynarken boğulursunuz. Ha bana kalsa Ac'den iyi açık dünya oyunu dolu, ona gerek bile yok
Herkkese fikri için teşşekkür ederim biraz dediklerinize uygun takılacağım inşallah lolüde bırakacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri