Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Yardım FİFA 23 Kariyer direkt iyi takım transfer etmek istiyor?

Arkadaşlar oyunu en üst zorluğun bir altında oynuyorum. Yeni bir kariyere başladım Giresunsporda oynuyordum henüz birkaç maç yaptım ve ara transfer döneminde PSG 25000 maaş ile transfer etmek istedi. Neden bu kadar kolay bir şekilde en iyi takımlara transfer oluyoruz? Bu bir bug mı acaba?
  2. Yigkikt

Yardım Forza Horizon 4 başlamıyor.

Steamden oyna tuşuna basıyorum oyun başladı gözüküyor steamde forzada gözüküyorum hemen arkasından tekrar oyna tuşu geliyor oyun başlamıyor ?
  3. Yigkikt

Yardım Cyberpunk Fena Buglandı Ne Yapmalıyım

Arkadaşlar ne denesem düzeltemiyorum bilen var mı günlerce ileri sardım oyunu fakat bir gün bekle yazısı gidip görevler ilerlemiyor ne yapayım?
  4. Yigkikt

Öneri Gamepass ağustos ayı oyun önerileri alalım

Selam arkadaşlar Starfield çıkışını beklerken oynanacak oyun önerilerilerini burada toplayabilir miyiz? ben de oyun arıyorum içine kapılıp gideceğim 7-8 saat başında kalacağım.
  5. Yigkikt

Epic Games Gta 5 Roleplay oynama ve sunucu önerisi

arkadaşlar epic gamesten gta 5 aldım roleplay oynamak istiyorum ama nereden nasıl gireceğimi ve hangi sunucuda oynaycağımı bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi
  6. Yigkikt

Witcher 1 oynamadan 2 oynamak?

Selamlar iki oyun da kütüphanemde var fakat witcher 1in oynayış hissiyatı , grafikler vb konularda eksik kaldığını düşünüyorum ilk oyunu atlasam bir şey kaybeder miyim veya kesinlikle önerdiğiniz bir oyun mu,
  7. Yigkikt

forza , sea of thieves gibi oyunlar oynayacak

hem oynayıp hem de bana öğretecek birileri varsa beklerim :) instagramınızı veya discordunuzu yazarsanız ekleyeyim
  8. Yigkikt

Forza horizon 4 sslerimi bulamıyorum

forzada ss aldım sitesine giriş yapıp galleryye tıkladığımda bu hatayı alıyorum ssleri nereden bulup indirebilirim ?
  9. Yigkikt

Xbox game pass aldım oyun önerisi

selamlar dün xbox gamepass satın aldım içinde o kadar çok oyun var ki kayboldum ne oynayacağımı bilmiyorum şimdilik forza yükledim sizin de güzel hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum :)
  10. Yigkikt

pubg oyun donuyor ve düzelmiyor

arkadaşlar oyunu gayet iyi bir şekilde oynarken bi anda tamamen donuyor ve oyunu kapatana kadar bir daha düzelmiyor sebebi ne olabilir? 1602265051 internetten araştirdıgıma göre problem voltajdan kaynaklı olabiliyormuş biraz voltaj arttırdım deneyip cevap yazacağım umarım düzelir
  11. Yigkikt

Steam ucuz fiyata oyun almak.

Öncelikle bilgisayarımıza herhangi bir vpn indiriyoruz ardından arjantine bağlanıyoruz ve steami açıp konumumuzu Türkiye değil de Arjantin olarak ayarlıyoruz sonrasında oyunlarımızı ucuz fiyata satın alabiliriz :)
  12. Yigkikt

GTA 5 fps drop sorunu

gta 5 high ayarlarda 180-190 fps arası oynuyorum fakat bazı zamanlarda fps drop yiyorum oyun saniyelik takılıyor ve tekrar akicı bi şekilde devam ediyorum ama fps drop bana normal gelmedi Ryzen 5 3600 (CPB Kapalı) Gtx 1660 Super 16 gb Ddr4 3000mhz ram
  13. Yigkikt

Yardım Epic Games yavaş indirme sorunu

steamde oyun indirirken 3mb gören internetim epic gameste gta 5 indirirken 100kb-900kb arasında sürekli oynuyor nadiren 1mb oluyor sebebi nedir
  14. Yigkikt

pubg gölge ve grafik sorunu

arkadaşlar pubgde binaların içine girdiğimde o kadar karanlık oluyor ki etrafımı göremiyorum parlaklığı çok açınca da oyun bi garip gözüküyor pubg için en iyi grafik ayarlarını yazabilir misiniz düşmanları rahat görmek ve şu fazla gölgeleri azaltmak için
Top Bottom