Witcher 1 oynamadan 2 oynamak?

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Selamlar iki oyun da kütüphanemde var fakat witcher 1in oynayış hissiyatı , grafikler vb konularda eksik kaldığını düşünüyorum ilk oyunu atlasam bir şey kaybeder miyim veya kesinlikle önerdiğiniz bir oyun mu,

Selamlar iki oyun da kütüphanemde var fakat witcher 1in oynayış hissiyatı , grafikler vb konularda eksik kaldığını düşünüyorum ilk oyunu atlasam bir şey kaybeder miyim veya kesinlikle önerdiğiniz bir oyun mu,
Hiç biri oynanmaz(!)

Ben 1. Oyunu oynamadım
2. Oyunu oynayamadım ilk eğitimde bıraktım bi yandan kılıcı ayarlayıp bi yandan büyü basman lazım çok zor geldi
Ac unity aldım tek tuşla savaşıyosun tertemiz

bende ilk oyunu oynamadım fakat hikayeyi çok zor anlarsın sana tavsiyem oynamicaksan en azından 1 in hikayesini izle youtubeden

Ben 1. Oyunu oynamadım
2. Oyunu oynayamadım ilk eğitimde bıraktım bi yandan kılıcı ayarlayıp bi yandan büyü basman lazım çok zor geldi
Ac unity aldım tek tuşla savaşıyosun tertemiz
oyun da alamıyoruz ki cepte para kalmadı .d

1. oyun pas geçerek oynuyorum 2. oyunu. O combat sistemine kesin bir iyileştirme lazım witcher 1 deki. Tamam zamanında güzeldi ama. Günümüzde çekilmiyor

Witcher 1 2tl witcher 2 9tl ac unity 20tl rise tomb raider 20tl aldım gayet uygun fiyatlar indirim bekle

Witcher 1 2tl witcher 2 9tl ac unity 20tl rise tomb raider 20tl aldım gayet uygun fiyatlar indirim bekle
evet bekliyorum yakalayınca bırakmıyorum şimdilik de game pass işimi görüyor. cyberpunk o kadar ilgimi çekiyor ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. oyun pas geçerek oynuyorum 2. oyunu. O combat sistemine kesin bir iyileştirme lazım witcher 1 deki. Tamam zamanında güzeldi ama. Günümüzde çekilmiyor
evet birazcık oynadım vuruyor muyuz vurmuyor muyuz anlayamadım zaten

Witcher 1 oynanışı iyi olmayan bir oyun evet ama internetten hikayesine bakmadan 2 yi oynamayın(witcher 2 mis gibi oyundur).

Witcher 1 oynanışı iyi olmayan bir oyun evet ama internetten hikayesine bakmadan 2 yi oynamayın(witcher 2 mis gibi oyundur).
o zaman en iyisi 1in hikayesine bakıp 2de de kontrolle vb şeylere alışayım

Modlayabilirsin.
Edit: Konuyu neden hortlattınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,090
Üyeler
195,529
Son üye
Serhatcz5
Geri