The Witcher 1 ve 2 oynanmadan 3 oynanırmı?

bugraax

80+
Reaksiyon skoru
30
merhaba arkadaşlar witcher 3 indirme girmiş epicte bir kaç güne alacağım fakat 1. oyunu hiç oynamadım fakat eski pc de witcher 2 oynayıp zevk alamamıştım 2. oyunun hikayesinide hiç hatırlamıyorum yani oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum 1 ve 2. oyunu youtubeden izlesem olurmu veya hiç izlemeden direkt 3 oynasam olurmu?

oynanır ama tavsiyem 2yi oynayıp 3e geçmen. eski oyunları oynayabiliyorsan 2 çekilir ama 1 asla

1 dayanılmaz da 2-3 yaparsan güzel olur zaman veremem dersen sadece 3 de kafidir

Sanmıyorum ya bi kişi bile triss yada yenneferi gondiklemek için oynamamıştır ( sırf amacı bu olmamıştır ) oyun açık dünyasıyla hikayesiyle bi şahaser onlar pastada çilek
Oyun o kadar iyi mi? ya ben Enis Kirazoğlu sayesinde alıyorum oyunu.

Oyun o kadar iyi mi? ya ben Enis Kirazoğlu sayesinde alıyorum oyunu.
Oyun güzel ama ana hikayede tempo eksikliği var bana göre. Sürekli yolda hissediyorsun kendini onu bul şunu bul tarzı görevlerden sıkılabiliyorsun bi müddetten sonra. Geniş bir açık dünyası var ve yeterince doldurulmuş; kombatı biraz eski gelebilir, zamanla alışıyorsun. Dlcleri kesinlikle oyna mükemmeller.

merhaba arkadaşlar witcher 3 indirme girmiş epicte bir kaç güne alacağım fakat 1. oyunu hiç oynamadım fakat eski pc de witcher 2 oynayıp zevk alamamıştım 2. oyunun hikayesinide hiç hatırlamıyorum yani oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum 1 ve 2. oyunu youtubeden izlesem olurmu veya hiç izlemeden direkt 3 oynasam olurmu?
1 ve 2 nin hikayesini youtube dan bak. 3 ü dlc ler ile birlikte oyna. ben böyle yaptim.

1 ve 2 nin hikayesini youtube dan bak. 3 ü dlc ler ile birlikte oyna. ben böyle yaptim.
bu arkadaşın dediği gibi yap. Zaten sonrasında 1 ve 2 ye baştan başlayıp yeniden 3 ü bitirmek isteyeceksin çünkü her oyunun save dosyasını diğer oyuna aktarabiliyorsun, verdiğin kararlar sonraki oyunu etkiliyor.

Geri