Arama sonuçları: *

1. MoOsFoOsy

Pupg de Envantere girince oyun donuyor

Sistem özelliklerim R5 3600 16 gb 3200 mhz ram rx6600 8gb şimdi pupg de normal oynayışta problem yok ama envantere girince oyun 0 fps oluyor zaten problemli bir oyun ama 160 fpsden direkt 0 oluyor yüksek ayarda oynuyamıyorum en lowa çekince anca azalıyor bu yardımcı olursanız sevinirim...
  2. MoOsFoOsy

Tf2 Perili öğe satamıyorum

TF2 de perili bir itemim var. Hesabı 2016 yılında aldım, o eşyayı preimum yaptım hesabı. Şimdi baktım yine satılmıyor. İkmal kutuları satılıyor ama o satılmıyor. Pazarda 2K fiyatı var. Yardım eder misiniz? Diğer itemlerde de pazarlanamaz yazıyordu
  3. MoOsFoOsy

Bu hangi oyun yardım edermisiniz

Şimdi biz 2009 yılında pc aldığımızda gold daki çalışanlar içine oyun atmıştı bu oyunlardan Bir tanesini anlatıyorum bu oyunu oynuyamadığım için içimde ukde kaldı şimdi oyunun başladığında bir yatakta yatıyoruz teknolojik bir yatakda yatıyorum büyük göğüslü bir kadın var kötü karakterdi o...
  4. MoOsFoOsy

csgo var ms problemi yardım

Pc özellikleri Q8400 6gb Ram 9800 gt Oyunu silip yükledim Ddu ile driver kaldırıp yükledim Format attım E7500 işlemci taktım Sata kablosu değiştirdim soketini değiştirdim Net_maxtraoble 1100 yazdım Ama bu var ms düşmedi eskiden bu 0.5 di 100 FPS alıyordum şimdi drop yemekten oynuyamıyorum...
  5. MoOsFoOsy

CS:GO Yüksek Var ms sorunu

Şimdi Arkadaşlar ben csgo Da stabil 60 fps üstü alıyordum ama birden var ms artmaya başladı 100 lere kadar çıkıp drop yediriyor Sistemim Gigabyte p43t-es3g Q8400 6 GB ram 9800gt Şimdi ben oyunu silip yükledim İşlemciyi değiştirdim Ekran Kartı termal macunu değiştirdim Biosdan olabilir...
Geri