Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

Assetto Corsa'da yansıma ve dokularda pikselleşme yaşanıyor

Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli...
  2. Connor Kenway

Hikayeli Oyun Önerisi

Şu sıralar online oyunlardan sıkıldım ve hikayesi sürükleyici baymayan güzel hikayeli oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  3. Connor Kenway

Forza Horizon 5 bu uygulama açılamıyor hatası

Oyuna açayım dedim ve Bu Uygulama açılamıyor hatası aldım sorunun çözümünü bilen varmı?
  4. Connor Kenway

Forza Horizon 5 Bozuk grafikler

Yani oyun yeni çıktığındanmıdır nedir oyunun grafikleri 4e göre daha zayıf yansıma ve gökyüzü kalitesi iyileştirilmiş fakat ağaç ve diğer çevre unsurlarının kalitesi çok kötü yüksek ayarda 4x Mssa ile oynuyorum ağaçlar vs yavaş yavaş netleşiyor sizdede öylemi ?
  5. Connor Kenway

Valorant Smurfler...

Bu TR serveri nie böle Rankım gümüş 2 karşıya hep smurfun gelip her el hs atıp gidiyor bizim takımada sürekli 2 3 vuran adam geliyor Bi kerede benim takımıma smurf gelmiyor... Rank kasma hevesini alıp gidiyor
  6. Connor Kenway

Valorant skin iade ediliyormu ?

Valorantta afet phantom alacağım iade ediliyormu onu merak ettim riotun öyle bir şeysi var diye duymuştum. Birde afet skini iyi midir? ?
  7. Connor Kenway

Valorant'ta Kaç saat oynadığımızı nasıl öğreniriz ?

Valorant'ta ne kadar süre oynadığımı öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim acaba bilgisi olan varmı ?
  8. Connor Kenway

Steam Ets 2 Para Hilesi Ban Sebebimi

Cheat Engine üzerinden Ets 2de para hilesi yapmayı düşünüyorum ban yermiyim ?
  9. Connor Kenway

Valorant Bu Reedem Code olayı nedir ?

İnstragramda gördüm ücretsiz bir oyuncu kartı veriliyor riotun bi sitesine yönlendiriliyor hesap bilgilerimiz isteniyor bunun olayı nedir ?
  10. Connor Kenway

Valorant Gece Pazarı Ne Zaman Gelir

Bu Sezon Gece pazarı ne zaman gelir tahmini ?
  11. Connor Kenway

Detroit Become Human`ı sizce iade etmelimiyim ?

Epic Gamesten Detroit Become Human aldım fakat pek oynanınışı yok gibime geldi sadece hikaye üzerine pek bir şey yapılmıyor gibi sizce iade etmeli miyim ?
  12. Connor Kenway

Valorant VP almak için güvenilir site önerisi

Valorant Vp almak için güvenilir site arıyorum bazı siteler uygun fiyata veriyor valorantın kendi sattığı VP fiyatları çok daha fazla.
  13. Connor Kenway

Valorant Kasma sorunu!

Oyunla ilgilimi bilmiyorum fakat 200 FPS almama rağmen oyun kasıyormuş gibi özellikle detayların fazla olduğu yerlerde mouse sanki takılıyormuş gibi bir his veriyor Monitörüm 60HZ sistemim imzamda önceden böyle bir şey yoktu oyunla ilgili bir sorun mu var ?
  14. Connor Kenway

Valorantta bir sorun mu var ?

Bugün oyuna girdim oyun böyle bir akıcı gelmedi bana hafif kasıyor gibi bir şey FPSime baktım 160 FPS alıyorum oyunla ilgili bir sorun olabilirmi ?
  15. Connor Kenway

Forza Horizon 4 oyun içi sıcaklıklara nasıl bakılır?

Forzada FPS ve sıcaklık değerlerime bakmak istiyorum fakat MSI Afterburner ile çalışmıyor oyun kapanıyor.Nasıl bakabilirim ?
  16. Connor Kenway

Bu sistem valorant açarmı

Evdeki eski sistem valorant açarmı diye merak ettim İşlemci: İ3 4170 Ekran kartı: R5 220 3 GB Ram: 4 GB ddr3 Sizce bu sistem valorant açarmı?
  17. Connor Kenway

Forza Horizon 4 Civic Typer yok ?

Ben Civic Typer hastasıyım fakat 2018 Model Typer bende yok neden bilmiyorum oyundanmı kaldırıldı yoksa DLC olarakmı Dlc olarakta gözükmüyor Youtubeda vs videoları var.
  18. Connor Kenway

Forza Horizon 4 İndirime Girermi

Forza Horizon 4 almayı düşünüyorum indirime girermi sizce yoksa zamlanırmı normalde 60 Dolar civarı bir oyun bu kadar ucuza gelmesi şaşırttı
  19. Connor Kenway

Gta 5 Araba Modu yaparsam Ban yermiyim ?

Gta 5 te araba modu yaparsam ban yermiyim ?
  20. Connor Kenway

EA Play 1 yıllık alınır mı

Ea play almayı düşünüyroum sizce fiyatına değermi NFS heat BF5 ve The Sims 4 oynamayı düşünüyorum
Geri