Valorant Smurfler...

Connor Kenway

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
Bu TR serveri nie böle Rankım gümüş 2 karşıya hep smurfun gelip her el hs atıp gidiyor bizim takımada sürekli 2 3 vuran adam geliyor Bi kerede benim takımıma smurf gelmiyor... Rank kasma hevesini alıp gidiyor

Ekler

• Screenshot_2021-08-26-19-15-16-242_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-08-26-19-15-16-242_com.miui.gallery.jpg
    1.4 MB · Hit: 64
Benim gibisin sen de NT geç gümüş 2 den ne aşağıya iniyom nede yukarıya çıkıyom alıştım artık :peped:

Bu TR serveri nie böle Rankım gümüş 2 karşıya hep smurfun gelip her el hs atıp gidiyor bizim takımada sürekli 2 3 vuran adam geliyor Bi kerede benim takımıma smurf gelmiyor... Rank kasma hevesini alıp gidiyor
Aim çalışıp sen de smurf ol hem daha yüksek ranklara çıkarsın

Yakında yeni hesaplar için telefon doğrulaması gerekecek yakında smurfler gelmez çoğunluk.
Bir nebze azalır umarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aim çalışıp sen de smurf ol hem daha yüksek ranklara çıkarsın
Hergün düzenli aim çalışıyorum 1v1leri alıyorum ama herhalde 60hz kullandığımdanki bazen çıktığım gibi hs atıyolar.

Platin, Elmas İmmortal arası arkadaşın varsa onunla gir. Deathmatch'da iyi oynayan adamları ekle smurfu ile gelsin.

Bu foruma Riot Games Türkiye Ekibi üye değil senin yazdıklarını görüp bir şey yapamazlar. Forum riot destek ekibi de değil. Eğer smurfler ve rank kasma hevesinin gitmesi hakkında yazacaksan profil bölümüne yaz burada konu açma.

Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Bir aralar arkadaşımla beraber smurfler ve takım yüzünden gümüşde takılı kalmıştık.Yanıma 2 agamı daha aldım 4 pre girerek oyunu yok ettik. Smurf falan hiçbirşey durduramıyor 4-5 pre olarak girince. Toplu oynamaya başladığımız 3.gün golda çıkabilmiştim.
Ama maalesef bunların yanında birde gerçek üstünlük sağlayan durumlar var. Sen 60hz kullandığın için diğerlerinden daha geç adamları göreceksin. Bu büyük bir sorun evet ama moralini bozma kasmaya devam et. Elbet birgün yüksek rütbelere ulaşırsın.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri