Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Yardım Ark Survival Evolved'da Ses Sorunu

Arkadaşlar Nova 7 kulaklığım var, Ark'a girdiğim zaman ana menüde hiçbir sorun yokken oyuna girdiğimde ses sadece soldan gelmeye başlıyor, dün yanlışlıkla düzeltebilmiştim ama şimdi tekrar bozuldu ses. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  2. LothbLoki

Yardım Microsoft'tan alışveriş yapmada sorun yaşıyorum,

Arkadaşlar bilgisayarım java edition kaldırmadığı için bedrock satın almak istiyorum fakat sürekli hata alıyorum. Acaba bu tamamen benimle ilgili bir sorun mu yoksa microsoft'un genel bir sorunu mu var? ( Kart bilgilerim doğru. )
  3. LothbLoki

Yardım Minecraft (Java E.) açılmıyor...

Arkadaşlar bundan 4-5 sene önce bilgisayarımda win7 yüklüydü ve o zamanlar kasmalar olsa da oynayabiliyordum, şuan ise geçenlerde win10 yükledim ve yıllardır girmediğim minecraftı denemek istedim fakat açılmadı bu hatayı verdi; ; 4-5 sene önce herhangi bir sorun vermiyordu çok rahat oynuyordum...
  4. LothbLoki

Öneri Epic gamesi önerir misiniz?

Arkadaşlar hazır epic games e indirim kodu gelmişken arkadaşımla beraber oynayabileceğimiz oyunlardan alalım diyoruz, sizce epic games ne kadar iyi bazı yerlerde launcherı kötü gibi yorumlar okuyorum bu durum online oynarken sorun çıkartırmı? Artı olarak şunuda sorayım steamden rdr2 online 40tl...
Top Bottom