Öneri Epic gamesi önerir misiniz?

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşlar hazır epic games e indirim kodu gelmişken arkadaşımla beraber oynayabileceğimiz oyunlardan alalım diyoruz, sizce epic games ne kadar iyi bazı yerlerde launcherı kötü gibi yorumlar okuyorum bu durum online oynarken sorun çıkartırmı?
Artı olarak şunuda sorayım steamden rdr2 online 40tl satışa sunulmuş bunu oynayabilmek için normal rdr2 ye ihtiyaç yoktur dimi?

Oyunlar ucuzsa niye alınmasın

Hayır yok ta ayn epic launcher şu aralar buglu açıyorsun açılıp açılıp kapanıyor pencere ve sonsuza kadar oyle oluyor yani açılmıyor kuzenim söyledi ben dizmedim yoksa daha pc mi

Arkadaşlar hazır epic games e indirim kodu gelmişken arkadaşımla beraber oynayabileceğimiz oyunlardan alalım diyoruz, sizce epic games ne kadar iyi bazı yerlerde launcherı kötü gibi yorumlar okuyorum bu durum online oynarken sorun çıkartırmı?
Artı olarak şunuda sorayım steamden rdr2 online 40tl satışa sunulmuş bunu oynayabilmek için normal rdr2 ye ihtiyaç yoktur dimi?
1. launcher kötü fakat bu oyunları etkilemiyor
2. rdr 2 online alırken rdr 2 ye ihtiyacınız yoktur

Hayır yok ta ayn epic launcher şu aralar buglu açıyorsun açılıp açılıp kapanıyor pencere ve sonsuza kadar oyle oluyor yani açılmıyor kuzenim söyledi ben dizmedim yoksa daha PC mi
launcherda bir sorun yok bende

Hayır yok ta ayn epic launcher şu aralar buglu açıyorsun açılıp açılıp kapanıyor pencere ve sonsuza kadar oyle oluyor yani açılmıyor kuzenim söyledi ben dizmedim yoksa daha PC mi
İlk olarak (Epic Games fanı değilim) şuanda herkes ücretsiz oyunları almak için Launchere yüklenmiş olabilir zaten bir süre sonra çok fazla kişinin Launchere girip çökmesini engellemek için bir yenilik getirebilirler (launcheri yüklemedim).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,056
Üyeler
191,205
Son üye
julexter
Geri